Liga 1

Marius Măldărășanu, curajos după ce Hermannstadt a câștigat cu FCU Craiova: „Putem bate pe oricine”

Hermannstadt a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în runda #27 din Superliga.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 23 februarie 2024

, scor 1-0, în runda #27 din Superliga. Marius Măldărășanu a fost încântat de jocul etalat de fotbaliștii sibienilor.

Sibienii au dat lovitură prin golul reușit de Ruben Fonseca în minutul 88 și au luat o opțiune serioasă cu privire la șansele de a intra în play-off. Hermannstadt se clasează pe 6, cu 37 de puncte, în timp ce oltenii ocupă locul 12, cu 30 de puncte.

După meci, Marius Măldărășanu s-a declarat încântat de jocul prestat de elevii săi și speră în continuare că sibienii vor ajunge în play-off.

Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a câștigat cu FCU Craiova

„Îi felicit pe băieți pentru că au jucat cu încredere. Nouă asta ne trebuie, când jucăm cu încredere putem bate pe oricine. Nu sunt subiectiv, cred că meritam victoria. Am stat în jumătatea lor, nu i-am lăsat să joace, am câștigat duelurile, chiar era păcat dacă nu marcam golul victoriei.

Chiar mă bucur și pentru Ruben Fonseca că a spart gheața. Are o calitate extraordinară, trebuie să mai lucreze la agresivitate, nu poți să joci doar din gleznă. Toți cei care au intrat au adus un plus de data asta.

Știe toată lumea ce jucători buni are Craiova. Ei nu au ajuns la poarta noastră decât la o lovitură liberă. Au foarte multă calitate, dacă îi lași să joace, este foarte greu. Felicit băieții, e o victorie meritată, chiar dacă e obținută pe final.

Dinamo e în revenire, au suferit în acest campionat, dar au reușit să acumuleze puncte. Nu va fi un meci ușor, au și un public în spate, dar mergem să câștigăm. Avem șansa noastră, suntem acolo și ne batem până la capăt”, a spus Marius Măldărășanu, la finalul meciului.

VIDEO. Gigi Becali nu se sperie de Rapid: „Nu o văd periculoasă. Câștigăm în Giulești și după două meciuri în play-off dăm cu artificii”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.