Liga 1

MM Stoica nu-l iartă pe Cristi Balaj: „E mai greu de înțeles fotbalul”

Mihai Stoica (58 de ani) îi răspunde lui Cristi Balaj

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 23 februarie 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a comentat afirmațiile făcute de Cristi Balaj la GSP Live.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a fost întrebat la GSP Live dacă el crede că se pot forma alianțe în play-off, plecând de la declarația lui Gigi Becali:

„În play-off e posibil să fie omenie”. Iar fostul arbitru FIFA a replicat că roș-albaștrii au ratat titlul în ultimii ani și din cauza faptului că nu s-au concentrat doar pe echipa lor.

Mihai Stoica, replică pentru Cristi Balaj

Afirmația lui Balaj nu l-a lăsat rece pe Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, care i-a dat prompt replica. „Nu m-au deranjat declaraţiile lui Cristi Balaj. E mai greu de înţeles fotbalul când îl cunoşti doar din postura de arbitru.

Aşa, poţi să vorbeşti multe. Eu, la peste 150 de meciuri din Europa, aş putea să-i dau nişte explicaţii. Dacă mă sună, i le dau", a spus Mihai Stoica, ironic, la Orange Sport.

VIDEO. GSP LIVE. Cristi Balaj despre lupta la titlu: "Nu avem nici o preferință cine intră în play-off. Presiunea pusă pe arbitrii încă funcționează"

>

Cristi Balaj: „Cine i-a oprit să facă performanță?”

Ce declarase, concret, Balaj? „Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat și pentru că erau preocupați de alte echipe. Fiecare gândește și vorbește după cum trăiește. El (n.r. - Gigi Becali) spunea și sezonul trecut că merita campionatul și să joace în Champions League.

Păi, ai jucat în Conference și ai pierdut cu 0-10 (n.r. - FCSB a pierdut cu Silkeborg în grupele Conference, în 2022, cu 0-5 în fiecare meci), și nu din cauza arbitrilor români, așa cum tot afirmi că se întâmplă în campionat, din dorința de a face presiune și de a crea o imagine deformată, pentru ca arbitrii să dea o decizie în favoarea lor când au de luat o decizie ambiguă.

În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Acolo au fost arbitri străini. Când iei 0-10, dacă ai mai vorbi și de arbitraj... atunci ți-ai merita soarta. Eu cred că funcționează presiunea, arbitrii sunt oameni și ei.

Plus că opinia publică nu realizează că unii fac anumite declarații pentru a-și pregăti viitoare arbitraje. La nivelul subconștientului unui arbitru apar anumite scurtcircuite care aduc decizii greșite”, comentase Cristi Balaj, la GSP Live.

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.