Liga 1

A fost 4-0, dar Adi Mutu surprinde: ”Mi-era frică de Dinamo”

Adrian Mutu / Foto: Facebook

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 23 February 2024

Antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu, a explicat cum a pus-o pe Dinamo „pe butuci”, dar susține că echipa din Ștefan Cel Mare se poate salva de la retrogradare.

CFR CLuj a făcut scor cu Dinamo, 4-0, iar Adi Mutu a apărut relaxat în fața camerei de luat vederi. Antrenorul CFR-ului a ținut în mod special să puncteze faptul că echipa sa a câștigat la zero.

Adrian Mutu: „Avem atacul cel mai bun”

„Sunt mulțumit de joc, dar mă bucur în primul rând pentru faptul că n-am primit gol. Este foarte important”, a comentat tehnicianul clujean.

Mutu a mai remarcat, totodată, că „de când am venit eu avem 13 goluri marcate, aproape trei pe meci. Avem atacul cel mai bun. Ne trebuie însă continuitate. La Galați, etapa viitoare, vom avea meci greu, dar mergem să câștigăm, ca întotdeauna”.

Adi Mutu dezvăluie cum a „demontat-o” pe Dinamo

Antrenorul CFR-ului a dezvăluit apoi și care a fost strategia cu Dinamo. „Îmi era frică de Dinamo. Venea după două victorii, cu un moral foarte bun. Dinamo s-a apărat pe două linii.

Dar băieții au urmat o strategie. I-am așteptat puțin, să iasă din careu, să-și consume energiile, entuziasmul. Încet, încet i-am desfăcut și mă bucur că ne-a ieșit”, a spus tehnicianul clujean.

Mutu a comentat și golurile înscrise de Otele, cele cu numerele trei și patru. El consideră că au fost niște „faze clasice. Important este că atacanții mei atacă spațiile. Pare simplu, dar trebuie repetat până la însușire. Otele fructifică deocamdată prea puține din câte ocazii are”.

Adrian Mutu: „Dinamo este o nucă tare”

Se salvează Dinamo de la retrogradare? Fost jucător al „câinilor” Mutu crede că fosta sa echipă are șanse.

Condiția? ”Trebuie să continue ca-n partidele anterioare, cele câștigate. Ăsta nu era meciul lor. Play-out-ul este greu, trebuie să fie atenți. Dinamo e o nucă tare, are o posesie decentă”.

Mai puteți citi:

A fost fault la primul gol, la Patriche. Într-adevăr. Dar s-a lăsat legea avantajului
Adrian Mutu, antrenor CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.