Liga 1

A ratat transferul în Bundesliga din cauza lui Gigi Becali: „A cerut 10 milioane”

Andrei Cordea (dreapta) a ratat un transfer în Germania înainte de a ajunge la Al Tai / FOTO: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  Saturday, 24 February 2024

Fostul impresar al lui Andrei Cordea (24 de ani), Rică Neaga, a povestit cum a ratat transferul atacantului la Augsburg.

Andrei Cordea joacă în prezent la Al Tai, în Arabia Saudită, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Dar anul trecut a ratat un transfer în Bundesliga, la FC Augsburg.

Clubul german a trimis o ofertă de 3 milioane de euro pe adresa FCSB, însă patronul Gigi Becali a emis pretenții mult mai mari.

Rică Neaga: „Îmi pare rău de Andrei, că nu s-a concretizat oferta din Germania”

Fost impresar al jucătorului, Rică Neaga a povestit cum au decurs atunci negocierile. „Nu pot să spun dezamăgire, nu prea am așteptări foarte mari.

Andrei Cordea

În branșa noastră este cu totul atipic, astăzi dacă vine un alt impresar cu o ofertă la jucătorul pe care l-ai impresariat sau ajutat de mic, jucătorul se sucește. Mie îmi pare rău de Andrei că nu s-a concretizat oferta din Germania.

Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat. Gigi Becali a cerut mai mult. A avut înainte de Augsburg o discuție, nu a venit o ofertă concretă pentru că s-au cerut foarte mulți bani atunci, chiar înaintea meciului de la West Ham, când a marcat. Era din Arabia Saudită”, și-a amintit Neaga, citat de fanatik.ro.

Rică Neaga: „Are prețurile lui, ăsta-i Gigi”

Fostul jucător al Stelei și al lui FC Argeș a explicat că „după, a venit oferta de la Augsburg și apoi a plecat în Arabia Saudită (n.r. - Andrei Cordea). Nu a mai avut aceleași evoluții după ratarea transferului, a fost oscilant.

La fiecare jucător viața merge înainte. Nu am mai vorbit pentru că nu s-a transferat prin intermediul nostru, am pus capăt discuției în momentul în care s-a transferat.

Nu este greu de negociat pentru că are sumele lui (n.r. - Gigi Becali). Câteodată, după ce nu mai joacă jucătorul, mă uit și la ce s-a întâmplat cu Compagno, să dai nu milion și jumătate și să îl vinzi cu 120.000...

Mi se pare o pierdere, dar așa e Gigi. La Cordea a cerut 8 milioane înainte de meciul cu West Ham, a cerut 10 ca să lase la 8. Are prețurile lui, ăsta e Gigi. Dacă pierde, câștigă e același om”.

Gigi Becali a luat 1,32 milioane de euro de la Al Tai

Andrei Cordea, 24 de ani, a îmbrăcat tricoul FCSB între 2021, când a fost adus de la Clinceni, și 2023. Gigi Becali l-a vândut în iulie 2023 lui Al Tai, în schimbul sumei de 1,32 de milioane de euro, după ce în luna ianuarie a acelui an refuzase 3 milioane de euro plus bonusuri de la FC Augsburg.

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.