Liga 1

Florin Pârvu crede că Petrolul a fost net superioară cu UTA: „A fost o singură echipă pe teren”

Florin Pârvu (48 de ani), antrenorul de la Petrolul, este mulțumit de jocul prestat de echipa lui, chiar dacă a fost învinsă de UTA, scor 0-1, în runda #27 din Superliga.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 24 februarie 2024

Florin Pârvu (48 de ani), antrenorul de la Petrolul, este mulțumit de jocul prestat de echipa lui, chiar dacă a fost învinsă de UTA, scor 0-1, în runda #27 din Superliga.

După această înfrângere, Petrolul ocupă locul 8, cu 35 de puncte, și pierde ocazia de a se apropia de locurile care duc în play-off. În schimb, UTA se clasează pe 7, cu 37 de puncte, la egalitate cu Hermannstadt, echipa de pe locul 6.

La finalul meciului, Florin Pârvu a declarat că, după părerea lui, Petrolul a făcut cel mai bun joc din acest campionat și doar execuțiile neinspirate și ghinionul au făcut ca ploieștenii să plece învinși de la Arad.

Florin Pârvu, după ce Petrolul a pierdut șansa de a se apropia de play-off: „După cum s-a jucat, trebuia să câștigăm”

Vin din vestiar, băieții sunt supărați, au capul plecat. Suntem foarte dezamăgiți de rezultat, dar nu și de joc. Am arătat că Petrolul poate juca fotbal. Cred că a fost cel mai bun joc al nostru, chiar dacă am făcut și alte meciuri bune. Asta îmi dă încredere pentru viitor.

Le spun mereu să fim atenți pe fazele fixe. Le-am zis să se concentreze mai mult. Aici sunt supărat. Era ultima fază a reprizei, nu trebuia să luăm golul ăla. apoi, am intrat bine, am avut consistență, am câștigat duelurile. Din păcate... nu a contat pe tabela de marcaj.

Mergem mai departe, trebuie să câștigăm următoarele meciuri. Sunt mulțumit de jucătorii care au venit de pe bancă. În ultimele meciuri, toți jucătorii care au intrat pe parcurs au schimbat fața jocului.

Cred ca după cum s-a jucat Petrolul trebuia să câștige. Au avut acea fază și au dat gol, apoi a fost o singură echipă pe teren. Echipa a arătat foarte bine astăzi, a lipsit doar golul, trebuia să fim mai exacți. Eu cred că se joacă până la final. Sperăm ca la final să ne bucurăm”, a spus Florin Pârvu, pentru Prima Sport.

VIDEO. Claudiu Tudor îl susține pe Edward Iordănescu: „Acum, toți sunt mai ponderați în declarații"

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.