Liga 1

„406? Aoleu!” » Mircea Rednic „s-a răcorit” la flash-interviu: „Ne vedeau retrogradați”

Mircea Rednic le întoarce suporterilor aplauzele / Foto: Bogdan Cioară (Arad)

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 24 februarie 2024

Antrenorul UTA, Mircea Rednic, a comentat victoria echipei sale cu Petrolul, 1-0, și șansele echipei sale de a accede în play-off.

UTA Arad a urcat pe locul 7, la egalitate cu Hermannstadt, locul 6, după victoria de sâmbătă cu Petrolul (1-0). E neînvinsă de 5 etape, de la acel 0-4 cu FCSB, timp în care a înregistrat 4 victorii, cu cea de acum, și o remiză.

La finalul partidei de pe arena „Francisc Neuman”, suporterii arădeni l-au aplaudat pe antrenorul Mircea Rednic și i-au scandat numele, iar „Puriul” le-a răspuns întorcându-le aplauzele.

Mircea Rednic: „Lumea ne vedea retrogradați și am ajuns pe 6”

În fața camerelor de luat vederi, antrenorul celor de la UTA a apreciat că ”meciul a fost greu, n-am avut multe realizări, dar ca organizare am stat bine, nu le-am dat prea multe ocazii, mai ales în prima repriză. Probleme? Prea multe mingi înapoi”.

Despre ascensiunea echipei, ajunsă pe loc de play-off, „Puriul” a ținut să amintească faptul că „venim de departe, cu o echipă formată în vară. Lumea ne vedea deja retrogradați și am ajuns pe 6. Facem o poză și sper să rămânem acolo”.

Mircea Rednic: „Mulțumesc sponsorului Pizza Time”

Prime? „Nu știu de prime, dar conducerea și domnul Meszar nu cred că vor rămâne datori. Toți au fost pozitivi astăzi, ne-au ajutat foarte mult.

Mulțumesc sponsorului Pizza Time, a fost lângă noi și în afară de pizza aia bună a mai dat și o primă”, a comentat tehnicianul arădean.

Mircea Rednic: „406? Aoleu!”

El a avut și-o reacție simpatică atunci când i s-a amintit că are 406 meciuri în Liga: „406? Aoleu!”. Despre ultimele trei meciuri din sezonul regulat, Rednic a punctat: „Suntem acolo, avem șansa noastră, echipele cu care am jucat n-au fost peste noi, deși nu ne propuseserăm play-off-ul”.

În final, i-a lăudat pe jucătorii tineri ai clubului: „Nu numai Mihai a crescut, și Rareș Pop, aici e o pepinieră bună, am insistat la autorități să le creeze condiții. Mihai, jos pălăria! A jucat la liga a treia și acum e șeful în teren”.

Mai puteți citi:

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.