Campionate

Sevilla reclamă Real Madrid TV pentru campania de defăimare la adresa arbitrilor

Vinicius și Ramos (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 February 2024

FC Sevilla a depus o plângere la Federația Spaniolă de Fotbal împotriva postului Real Madrid TV pentru „campania de persecuție și hărțuire" la adresa arbitrului Diaz de Mera.

Isidro Diaz de Mera va conduce la centru meciul dintre Real Madrid și Sevilla, care se va disputa duminica aceasta pe „Bernabeu”.

Sevilla: „Acțiunile celor de la Real Madrid TV subminează integritatea arbitrilor”

Sevilla consideră că postul de televiziune al lui Real Madrid a promovat o atmosferă ostilă față de arbitrul care va conduce meciul.

Isidro Diaz de Mera (foto: Guliver/Getty Images)

Reacția andaluzilor a venit după ce Real Madrid TV a prezentat într-o emisiune greșelile pe care arbitrul Diaz de Mera le-a făcut împotriva madrilenilor.

Într-una dintre emisiunile postului, Diaz de Mera era acuzat că „nu a aplicat aceleași criterii cu faulturile și cartonașele galbene și nu a văzut o intrare dură asupra lui Brahim în interiorul careului lui Alaves".

Sevilla: „Defăimarea arbitrilor de către Real Madrid TV contravine regulamentului federației”

Clubul andaluz a cerut federației măsuri pentru a stopa campania de „persecuție și hărțuire la adresa domnului arbitru Diaz de Mera”.

„Clubul dorește să reitereze modul ferm în care condamnă aceste comportamente și campanii orchestrate pentru a submina imaginea profesiei de arbitru, provocând daune grave fotbalului spaniol și punând sub semnul întrebării integritatea competiției", menționează andaluzii într-un comunicat.

Sevilla și Real Madrid joacă pe „Santiago Bernabeu” în această duminică. Trupa lui Carlo Ancelotti conduce clasamentul cu 61 de puncte, în timp ce andaluzii se află abia pe poziția a 15-a, cu doar 24 de puncte.

Partida are implicații serioase pentru ambele echipe, Realul se bate la titlu, în timp ce Sevilla se luptă pentru rămânerea în prima ligă.

Meciul de duminică va marca întoarcerea lui Sergio Ramos pe Bernabeu din postura de adversar, la patru ani de la plecarea sa. Meciul începe la ora 22:00 și va transmis de Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport 2.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.