Liga 1

Ioan Ovidiu Sabău, răspuns acid pentru Dan Șucu: „Mă simt jignit! E o declarație care te face să te simți foarte prost!”

Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 24 februarie 2024

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, i-a răspuns lui Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, după ce omul de afaceri a pus la îndoială onestitatea lui Dan Nistor în momentul ratării penalty-ului din meciul cu FCSB (0-0). Deși a pus totul pe seama lipsei de experiență, „Moțul” nu i-a rămas deloc dator lui Șucu.

Ioan Ovidiu Sabău i-a transmis acționarului majoritar al giuleștenilor că s-a simțit personal jignit în momentul în care unul dintre cei mai importanți jucători ai săi a fost supus suspiciunilor de blat.

Dan Șucu, taxat de Ioan Ovidiu Sabău

Sabău a catalogat cuvintele lui Șucu drept o declarație care te face să te simți foarte prost și l-a întrebat retoric pe omul de afaceri cum s-ar simți orice om dacă ar auzi neadevăruri despre el.

„(n.r. despre cum a reacționat Dan Nistor) Cum poți să reacționezi când ți-ai clădit o carieră pe muncă, multe sacrificii și la 35 de ani să auzi așa ceva? Cum ne-am simți fiecare dacă s-ar spune lucruri neadevărate despre noi?

(n.r. – dacă s-a simțit jignit și Ioan Ovidiu Sabău) Sigur că da. Eu am 200% încredere în Nistor. Știu cine e, cum este ca om. Nu se pune problema să ne gândim la așa ceva! Nu întâmplător a ajuns cel mai bun jucător al turului. Cum poți să-ți câștigi altfel încrederea decât prin asemenea evoluții?

Nu se poate așa ceva. Este o declarație care lasă loc de interpretări și care, repet, te face să te simți foarte prost.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, conform prosport.ro.

Ioan Ovidiu Sabău a fost și înțelegător față de Dan Șucu

Totodată, fostul mare internațional român a subliniat că vorbele lui Dan Șucu nu au avut rea-intenție în momentul în care l-a atacat pe Dan Nistor, ci s-a lăsat dus de val din cauza lipsei de experiență în fotbalul românesc.

„Cred că se pricepe, a investit foarte mult în fotbal din ce văd, dar când faci aceste afirmații trebuie să fii foarte atent. Este o chestiune sensibilă pentru că șifonezi imaginea unui om care a fost cel mai bun jucător al turului.

Un om care și-a câștigat respectul și aprecierea oamenilor care se uită la fotbal, prin implicare totală și realizări personale.

Trebuie să fim atenți când facem astfel de declarații. O pun pe seama lipsei de experiență, a neatenției. Totuși, este un om echilibrat. Personal, cred ca nu ar fi trebuit să facă o asemenea declarație, care poate fi interpretată greșit.”

– Ioan Ovidiu Sabău, antrenor „U” Cluj

Mesajul tăios al lui Dan Șucu față de Nistor

Anterior, Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a postat prin intermediul rețelelor de socializare un mesaj în care a pus la îndoială onestitatea lui Dan Nistor, în momentul ratării penalty-ului cu FCSB („U” Cluj – FCSB s-a terminat 0-0).

„Dacă aș fi paranoic, m-aș gândi că toată povestea cu «omenia» este o metodă de a distrage atenția, pentru a nu ne concentra pe întrebarea: «Cum de a putut un jucător atât de talentat, cum este Nistor de la U Cluj să execute faza loviturii de pedeapsă atât de stângaci?»

De asemenea, dacă aș fi patronul echipei respective, aș cere în mod cert explicații”, a scris Dan Șucu pe contul său de Facebook.

VIDEO U CLUJ - FCSB » Neluțu Sabău, conferință de presă după partidă: „Nu sunt atât de mulțumit de joc, însă sunt mulțumit că jucătorii mei au avut determinare”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.