Stranieri

Mihăilă, decisiv pentru Parma » Man, scos la pauză și criticat: „Prea mult finețuri inutile”

Valentin Mihăilă a reușit un assist în remiza Parmei cu Como, scor 1-1, în etapa #26 din Serie B. Dennis Man a fost și el titular, dar a fost scos la pauză/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 24 februarie 2024

Valentin Mihăilă a reușit un assist în remiza Parmei cu Como, scor 1-1, în etapa #26 din Serie B. Dennis Man a fost și el titular, dar a fost scos la pauză.

Un nou meci al Parmei, un nou meci în care un român e decisiv. De data asta a fost rândul lui Mihăilă să contribuie. Valentin a dat pasa decisivă la golul marcat de Adrian Benedyczak, în minutul 3.

În schimb, Dennis Man a avut o prestație ștearsă și a fost criticat de italieni. El a jucat doar 45 de minute, a rămas la vestiare la pauză.

Valentin Mihăilă, decisiv pentru Parma

Prestația lui Mihăilă, care a jucat pe postul de atacant central, a fost lăudată de italieni. El a fost notat cu 6,5 de Parma Live, cea mai mare notă din echipa „cruciaților”.

„Pe dreapta, pe stânga, în centrul atacului: Pecchia îl pune l-a jucat oriunde în acest meci, iar românul oferă o prestație de nivel înalt, cu o pasă de gol și mult efort în slujba echipei. Îi lipsește doar atingerea potrivită în câteva ocazii”, au scris cei de la Parma Live despre Mihăilă.

3 goluri și 2 pase decisiveare Mihăilă în Serie B în acest sezon

Dennis Man, criticat de italieni

Man a fost cel mai slab de la Parma și a primit nota 5,5, cea mai mică. „Terenul greu nu îl ajută, dar nu prinde o zi prea bună.

Caută prea des finețuri inutile și, în ciuda acestui fapt, în mai multe rânduri ar avea șansa de a șuta spre poarta adversă, dar nu o face niciodată cu forța potrivită. Pecchia îl lasă în vestiar la pauză”, au scris italienii de la Parma Live.

Parma este în continuare lider detașat, are 55 de puncte, cu 7 peste Venezia, locul doi, și cu 8 peste Cremonese, locul 3. Primele două clasate la finalul sezonul promovează direct în Serie A, următoarele 6 dau un baraj pentru ultimul bilet care duce în prima ligă.

VIDEO. Euro GSP » Cine este în imagine? Narcis Drejan a reușit să ghicească personajul: „Sunt cel mai bun om din istoria ghicește personajul”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.