Liga 1

Săpunaru s-a închinat când a realizat ce gafă a făcut » Moment inexplicabil înaintea golului marcat de Poli Iași

+7 Foto
Cristian Săpunaru (39 de ani) a greșit flagrant în minutul 54 al meciului Poli Iași - Rapid, când giuleștenii erau în avantaj, scor 1-0 / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de Adrian Jitea  —  Saturday, 24 February 2024

Cristian Săpunaru (39 de ani) a greșit flagrant în minutul 54 al meciului Poli Iași - Rapid, când giuleștenii erau în avantaj, scor 1-0. S-a terminat 3-1 pentru formația din Moldova.

Repriza secundă a duelului din Copou a început exploziv. Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 52, cu un șut bine plasat din interiorul careului. Poli Iași a dat replica imediat.

FOTO. Cristian Săpunaru, gafă decisivă în Poli Iași - Rapid

În minutul 54, moldovenii au ieșit din presingul rapidist cu o minge lungă, de urmărire. Cristian Săpunaru avea prim-planul în duelul cu Sergiu Buș. Căpitanul Rapidului a avut tot timpul din lume, dar a calculat greșit. A încercat să respingă pe spate, a luftat și l-a lăsat pe atacantul ieșean singur cu Marian Aioani.

+7 Foto
Cristian Săpunaru (39 de ani) a greșit flagrant în minutul 54 al meciului Poli Iași - Rapid, când giuleștenii erau în avantaj, scor 1-0 / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Portarul giuleștenilor a evitat să comită un fault, dar mingea a ajuns la Adel Bettaieb. Tunisianul a „spart gheața” în Superligă, probabil cel mai simplu gol din carieră.

Camerele TV au surprins un gest inedit. Imediat după gol, Cristian Săpunaru a făcut semnul crucii. Nici lui nu i-a venit să creadă ce eroare a comis.

Seara de coșmar a continuat pentru Săpunaru. În minutul 68 a greșit o pasă simplă la 35 de metri de propria poartă, apoi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Săpunaru a prelungit contractul cu Rapid

Săpunaru a confirmat că și-a prelungit contractul pentru încă un sezon, până în vara lui 2025. Atunci va avea 41 de ani. 

„Eu sunt bine. Mai am așa, dureri, dar sunt bine. Am avut o discuție cu cei din conducere și am prelungit pe un an. Dar nu pe sumele vehiculate, sunt aberante. Îi liniștesc eu pe cei care au idei despre sumele care se dau pe la Rapid”, a transmis căpitanul giuleștenilor.

Din informațiile GSP.ro, el încasează 13.000 de euro lunar.

VIDEO. Cristiano Bergodi: „Nu suntem noi principala contracandidată a FCSB-ului. CFR nu a ieșit din luptă, Craiova e un pic departe"

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.