Liga 1

Bergodi, după prima înfrângere a anului: „Am revenit cu picioarele pe pământ, prea eram lăudați”

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 24 februarie 2024

Poli Iași - Rapid 3-1. Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, nu a făcut o dramă din prima înfrângere a anului, după 5 victorii la rând.

Italianul vede eșecul drept un duș rece, care i-a readus pe elevii lui cu picioarele pe pământ.

Cristiano Bergodi, după Poli Iași - Rapid: „Un duș rece”

„Am pierdut 3 puncte, dar la un moment dat am avut o ocazie să mai mărim rezultatul. În repriza a doua nu am fost buni. În prima repriză am avut o ocazie mare, înainte de 1-0. E un duș rece care ne pune cu picioarele pe pământ. Probabil că am primit prea multe felicitări.

Am avut ocazii înainte de 1-0, apoi te vezi egalat după greșeala aia, dar echipa nu a căzut din punct de vedere psihic. Am fost așa și așa în acest meci. După golul egalizator au crezut în victorie, iar după al doilea gol ne-am dezechilibrat și nu am făcut nimic.

Am schimbat mult pe final pentru a da mai multă prospețime, dar, din păcate, nu s-a întâmplat nimic.

E un duș rece, dar capul sus, e un meci de fotbal! Am pierdut, asta e. După 5 victorii la rând a venit și înfrângerea. Trebuie să mergem înainte, nu e un capăt de țară. Nu se resimte presiunea luptei la titlu. Am venit aici să câștigăm.

Asta e, se pot întâmpla greșeli, nu e o problemă. Important e ca băieții să aibă încredere în continuare. Trebuie să gestionăm presiunea, dar e un duș rece care ne aduce cu picioarele pe pământ”, a declarat Bergodi, la Prima Sport.

Nu am luat deciziile cele mai bune în ultimii 30 de metri. Puteam intra cu 2-0 la pauză. Am mai avut niște ocazii pe contraatac, dar nu am luat deciziile bune

- Alexandru Albu, mijlocaș Rapid

VIDEO. Alexandru Ioniță, fostul mijlocaș al Rapidului, declarații la plecarea în China: „Consider că este un pas în față pentru cariera mea”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.