Liga 1

Răducioiu a văzut o fază din Iași - Rapid și a „explodat” în direct: „Nu e posibil așa ceva, e inadmisibil!”

Florin Răducioiu

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 24 februarie 2024

Poli Iași - Rapid 3-1. Florin Răducioiu, fostul mare internațional, i-a criticat în termeni duri pe giuleșteni pentru faza golului 3, marcat de Harrison.

Fostul atacant i-a acuzat pe cei de la Rapid de pasivitate și de faptul că l-au lăsat pe Jatoba să paseze nestingherit la Harrison, apoi s-a legat de faptul că giuleștenii s-au dus greu să îl blocheze pe atacantul de la Poli Iași.

Momentul în care Harrison primește mingea, înainte de gol

„Cei de la Rapid au fost statici la golul 3. Erau 5 oameni acolo, nu erau chiar puțini. Nu e posibil așa ceva, e inadmisibil! Mai ales că au făcut asta în careu. Nu pot să cred așa ceva! Nu ai cum să nu ai agresivitate acolo”, a declarat Răducioiu, la Prima Sport.

Cristiano Bergodi, după Poli Iași - Rapid: „Un duș rece”

„Am pierdut 3 puncte, dar la un moment dat am avut o ocazie să mai mărim rezultatul. În repriza a doua nu am fost buni. În prima repriză am avut o ocazie mare, înainte de 1-0. E un duș rece care ne pune cu picioarele pe pământ. Probabil că am primit prea multe felicitări.

Am avut ocazii înainte de 1-0, apoi te vezi egalat după greșeala aia, dar echipa nu a căzut din punct de vedere psihic. Am fost așa și așa în acest meci. După golul egalizator au crezut în victorie, iar după al doilea gol ne-am dezechilibrat și nu am făcut nimic.

Am schimbat mult pe final pentru a da mai multă prospețime, dar, din păcate, nu s-a întâmplat nimic

E un duș rece, dar capul sus, e un meci de fotbal! Am pierdut, asta e. După 5 victorii la rând a venit și înfrângerea. Trebuie să mergem înainte, nu e un capăt de țară. Nu se resimte presiunea luptei la titlu. Am venit aici să câștigăm.

Asta e, se pot întâmpla greșeli, nu e o problemă. Important e ca băieții să aibă încredere în continuare. Trebuie să gestionăm presiunea, dar e un duș rece care ne aduce cu picioarele pe pământ”, a declarat Bergodi, la Prima Sport.

VIDEO. Alexandru Ioniță, fostul mijlocaș al Rapidului, declarații la plecarea în China: „Consider că este un pas în față pentru cariera mea”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.