Liga 1

Dan Șucu a recunoscut: „Doar în acel moment vom putea câștiga campionatul”

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 25 februarie 2024

Acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, a asistat din tribună la eșecul Rapidului în Copou (1-3) și la final a tras concluziile.

Rapid a înregistrat primul eșec în Superliga din acest an. După 5 victorii la rând, giuleștenii au pierdut în Copou, în fața Politehnicii Iași (1-3).

Aflat în tribună, acționarul majoritar al oaspeților, Dan Șucu, a apreciat la final că în cadrul clubului sunt încă puțini aceia care cred cu adevărat în șansele echipei la titlu.

Dan Șucu, după Poli Iași - Rapid 3-1: „N-am arătat ca o echipă care își dorește titlul”

„N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul, să lupte pentru câștigarea campionatului. Deocamdată, cred că suntem încă prea puțini cei care credem că putem.

Când o să fim mai mulți, când o să fim mai încrezători, probabil o să și putem. Felicitări jucătorilor echipei adverse! Au fost foarte puternici", a comentat Dan Șucu, la plecarea de la stadion.

Cristi Săpunaru și-a recunoscut vina: „La gafa mea s-a făcut diferența”

Rapidul a pierdut în urma unei greșeli grave comise de căpitanul Cristi Săpunaru, care a condus la golul egalizator și de acolo la o cădere totală a echipei.

La final, Săpunaru a admis că poartă vina pentru eșec. „Am dat pe lângă minge și de acolo i-am băgat în meci. Se întâmplă. Mergem mai departe, avem meci cu UTA.

La gafa mea s-a făcut diferența. Până în secunda aia nu avuseseră nicio ocazie. Am pierdut un punct jumătate și îl vom recupera.

Urmează meciul cu UTA, trebuie să spălăm rușinea de astăzi. Trebuie să câștigăm punctele și să rămânem pe poziția secundă”, a spus Cristian Săpunaru la Orange Sport.

Florin Răducioiu: „Săpunaru mi se pare prea critic cu el”

La Prima Sport, fostul internațional Florin Răducioiu, acum analist TV, a comentat: „Săpunaru mi se pare prea critic cu el, este un jucător experimentat. Într-adevăr, a făcut o greșeală copilărească. Dar echipa ar fi trebuit să își revină. Rapid mi s-a părut o echipă lentă”.

VIDEO. Alexandru Ioniță, fostul mijlocaș al Rapidului, declarații la plecarea în China: „Consider că este un pas în față pentru cariera mea” + Nu exclude o revenire în Giulești

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.