Liga 1

Verdict în cazul lui Siyabonga Ngezana » Ce se întâmplă cu stoperul sud-african

Elias Charalambous, la conferința de presă înainte de FCSB - Botoșani

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 25 februarie 2024

Fundașul celor de la FCSB, Siyabonga Ngezana, a avut probleme de sănătate și a părăsit prematur antrenamentul de joi. Vineri s-a pregătit separat.

FCSB o întâlnește duminică seară, de la 20:00, pe FC Botoșani, iar în zilele dinaintea partidei a planat incertitudinea asupra folosirii lui Siyabonga Ngezana.

Stoperul sud-african s-a confruntat cu probleme de sănătate, joi nu s-a antrenat deloc, iar vineri a lucrat separat. O decizie urma să se ia după ședința de pregătire de sâmbătă, iar aceasta, potrivit fanatik.ro, a fost că poate juca.

Ngezana - Dawa, în centrul defensivei FCSB?

Dacă Elias Charalambous va decide să apeleze la serviciile sale, Ngezana va face pereche în centrul liniei defensive cu Joyskim Dawa.

Camerunezul a absentat etapa trecută, la 0-0 cu U Cluj, deoarece i-a născut soția și a fost plecat la Paris, să-i fie alături.

În afara lui Joyskim Dawa, un alt jucător care nu a evoluat în partida de la Cluj, Alexandru Băluță, este apt pentru confruntarea cu FC Botoșani.

Astfel că duminică seară, pe Arena Națională, primul unsprezece al roș-albaștrilor contra lui FC Botoșani ar putea arăta astfel: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Oct. Popescu, Băluță, Coman.

Elias Charalambous despre Vlad Chiricheș: „Se va alătura echipei în curând”

La conferința de presă de sâmbătă dimineață, Charalambous a vorbit și despre situația lui Vlad Chiricheș: „A început să se antreneze cu mingea, se va alătura echipei în curând.

Nu este 100% pregătit, dar cred că este într-o formă bună şi va reveni alături de noi. Chiricheș s-a accidentat grav în meciul cu UTA Arad, scor 1-2, disputat pe 28 august.

Ce a spus MM Stoica despre Alexandru Pantea

La rîndu-i, Mihai Stoica a oferit informații despre starea de sănătate a lui Alexandru Pantea. „Pantea se va opera miercuri la Roma la profesorul Mariani pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon.

Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare, ligamentul anterior încurcişat rupt, dar Florin Tănase a jucat în mai puţin de patru luni. Mizăm ca în toamnă să fie în lot”, a spus președintele Consiliului de Administrație de la FCSB.

VIDEO. Elias Charalambous, conferință de presă înainte de FCSB - FC Botoșani. Ce spune despre șansele ca Ngezana și Chiricheș să facă parte din lot

>

Ați mai putea citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.