Liga 1

Note GSP după FCSB - FC Botoșani 3-2 » „Așa nu!”. Fotbalistul roș-albaștrilor care a luat 2 + cum s-au descurcat vedetele liderului

+30 Foto
GSP a analizat evoluțiile actorilor din FCSB - FC Botoșani

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 25 februarie 2024

FCSB - FC Botoșani 3-2. Remarcații partidei de pe Arena Națională, în funcție de contribuția avută în succesul roș-albaștrilor. Cine s-a evidențiat în duelul de duminică seara și cine a avut prestații sub standarde.

Notele din echipa FCSB

Târnovanu (6) » Golurile nu i se pot reproșa. În rest, a fost în nota obișnuită, sigur pe el și cu intervenții tranșante.

Antwi (2) » A spulberat toată încreredea pe care o primise prin imprudența cu care a lăsat-o pe FCSB în inferioritate. Cel mai bun exemplu de „Așa nu!” cu care să-ți faci debutul în fața propriilor fani. Lacrimile nu țin loc de scuze, ghanezului îi va fi foarte greu să-i reintre în grații lui Becali.

Ngezana (6) » A trebuit să transpire în plus ca să suplinească pierderea numerică din defensivă. S-a achitat de sarcini, a dus greul în apărare cât timp FCSB a fost în inferioritate.

Dawa (6) » A greșit la faza premergătoare eliminării lui Antwi, poartă cu el o doză de vină și la golul de 1-1 al oaspeților, dar și-a spălat toate păcatele cu apariția izbăvitoare din minutul 71.

Radunovic (5) » Mai nesigur ca-n alte ocazii. Muntenegreanul a fost departe de versiunea standard.

Lixandru (5) » Defazat uneori. Satisfăcător, dar fără să iasă prea mult în evidență. Asta-i fișa postului, în esență.

Șut (7) » Prestație solidă, limpede în decizii, precis. Și un assist de clasă la primul gol al lui Coman.

Olaru (5) » Darius cel Mânios. N-a făcut un meci rău, a contribuit la golul de 3-1, dar duritatea care a condus la eliminare nu poate fi trecută cu vederea.

Băluță (6) » A irosit o ocazie bună în prima repriză. În rest, a fost constant în efort.

Oct. Popescu (7) » Ceva realizări în dreptul lui, mult peste „recolta” din precedentele etape. Un assist perfect pentru Coman, regretul acelei transversale și ceva semne mai îmbucurătoare.

Coman (8) » Incursiune de fotbalist adevărat la golul de 1-0, de departe cel mai periculos om al roș-albaștrilor. A produs spaimă printre moldoveni, putea să mai înscrie până la pauză. A făcut-o în repriza a doua, când a închis definitiv meciul.

+30 Foto
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)

Au intrat pe parcurs:

Radaslavescu (-) » a evoluat prea puțin pentru a fi notat

Miculescu (-) » a evoluat prea puțin pentru a fi notat

Ovidiu Popescu (-) » a evoluat prea puțin pentru a fi notat

Antrenor: Elias Charalambous (7)

Notele de la FC Botoșani

Ducan (5) » N-a greșit flagrant la goluri, are meritul de a fi avut câteva intervenții reușite la 1-0.

Dimitrov (4) » Bulgarul a greșit la două dintre golurile roș-albaștrilor, fiind ridiculizat de-a dreptul de Coman la faza din minutul 6. Singura bilă albă? Centrarea din prelungiri, de la golul lui Ofosu.

Sadiku (4) » Deseori luat prin surprindere și prins pe picior greșit la atacurile FCSB-ului.

Celea (5) » A avut mult de tras, în special în ultima jumătate de oră, când Botoșaniul a rămas la rândul ei cu om în minus. Notă de trecere, dar nu-și poate depăși condiția de jucător de play-out.

Țigănașu (6) » A dus războaie grele cu Băluță și Tavi Popescu, pe flancul lui a fost ceva mai multă ordine.

Filip (5) » Deseori depășit, a mai avut „combustibil” doar până în minutul 77. A prins în teren golurile care au curmat definitiv soarta propriei echipe.

Dican (4) » Mult sub ceea ce arătase în precedentele meciuri. A rămas la cabine la pauză.

David Gabriel (5) » Prestație ștearsă.

Ed. Florescu (5) » A rămas dator! Al doilea meci mediocru la rând, după cel de etapa trecută. Vedeta moldovenilor n-a produs nici cea mai mică urmă de panică în careul advers.

Enzo Lopez (6) » A „obținut” eliminarea lui Antwi, însă n-a impresionat în mod aparte în rest. Și el a fost înlocuit la pauză.

Kaprof (3) » N-a mai repetat evoluția la cote înalte din meciul cu CSU Craiova. Ba mai mult, a luat „roșu” într-un moment bun al propriei echipe.

Au intrat pe parcurs:

Mouaddib (5) » S-a numărat printre găselnițele gândite de Andone la pauză. Fără realizări.

Margiotta (7) » Efect instant pentru italianul introdus la pauză. Se vede că, la un moment dat, a fost școlit de Juventus.

Mitrov (5) » Neconcludent.

Ofosu (6) » A intrat târziu, dar și-a pus amprenta pe jocul echipei. Prezență de spirit la golul din prelungiri, i-a făcut pe moldoveni să mai spere un pic.

Antrenor: Bogdan Andone (5)

Arbitru: Cătălin Buși (3) / Asistenți: Marius Badea (5), Ionuț Marius Bobe (3)

VIDEO FCSB a sărbătorit victoria alături de Peluza Nord: imaginile surprinse de fotoreporterul GSP

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.