Liga 1

Meci de coșmar la FCSB pentru „racheta” lui Becali: ROȘU după numai 18 minute! A părăsit terenul în lacrimi

FCSB - Botoșani. Nana Antwi, 23 de ani, fundașul dreapta al roș-albaștrilor, a fost eliminat în minutul 18/ FOTO Raed Krishan

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 25 februarie 2024

FCSB - Botoșani. Nana Antwi, 23 de ani, fundașul dreapta al roș-albaștrilor, a fost eliminat în minutul 18.

Antwi a debutat ca titular pentru FCSB cu Botoșani, însă a prins doar 18 minute pe teren. El l-a faultat pe Kaprof din postura de ultim apărător și a fost eliminat, după ce arbitrul a revăzut faza la monitorul VAR.

Faultul pentru care Antwi a fost eliminat

Antwi a încercat să respingă din plonjon o minge, dar l-a faultat pe atacantul de la Botoșani în cădere. A primit inițial cartonașul galben, dar „centralul” Buși a fost chemat la monitor, iar după ce a revăzut faza a considerat că Nana era ultimul apărător și i-a dat direct cartonașul roșu.

Antwi va rata cel puțin următoarele două meciuri, cu Voluntari și Petrolul. FCSB se va baza pe postul de fundaș dreapta pe Valentin Crețu, pentru că Pantea e accidentat și ratează tot sezonul.

Nana Antwi, în lacrimi la FCSB - Botoșani

După ce a văzut cartonașul roșu, Nana Antwi a părăsit terenul în lacrimi. Cel poreclit „racheta” de Gigi Becali a fost consolat de coechipieri și de Thomas Neubert, preparatorul fizic.

„N-am putut s-o văd încă (n.r. „racheta”), n-a avut timp să dea drumul la «kerosen», dar are stăpânire de sine așa, nu a pierdut nicio minge, a și driblat, e sigur pe el, stai să vezi când o să-l bag tot meciul..”, a spus Gigi Becali despre Nana Antwi, conform Fanatik, după meciul cu U Cluj, 0-0, în care ghanezul a prins câteva minute pe final.

Nana Antwi, în lacrimi/ foto Raed Krishan (GSP)

Verdictul lui Marius Avram la faza eliminării lui Nana Antwi

El avea prim planul, e clar. Se deplasa perpendicular pe poartă, într-o situație clară de gol. Cristina Trandafir a făcut foarte bine că l-a chemat să revadă faza și că au acordat cartonașul roșu. E foarte bun acel stop cadru, pentru a vedea unde sunt ceilalți apărători

- Marius Avram, fost arbitru FIFA, la „Digi Sport Special”

VIDEO. FCSB - FC Botoșani. Alexandru Pantea, fundașul gazdelor, a venit la stadion în cârje

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.