Liga 1

Discurs vehement către FCSB: „E zero! În Europa nu iese din careu dacă dă de un arbitru sănătos. Olaru intră criminal, dar ei se țipă la orice atingere”

+30 Foto
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 26 februarie 2024

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a comentat din nou înfrângerea suferită de echipa lui, 2-3 cu FCSB.

După ce inițial a criticat arbitrajul, Valeriu Iftime a avut acum un discurs dur către FCSB și a criticat intarea lui Darius Olaru, pentru care mijlocașul a primit cartonașul roșu în minutele de final ale partidei.

Valeriu Iftime, dur după FCSB - FC Botoșani: „E zero în Europa! Olaru e criminal”

„ Dacă nu era VAR, ne tăvăleau ăștia de ne rupeau. După ce a s-a dat primul roșu, arbitru a fost zăpăcit și timorat și a făcut multe greșeli în defavoarea noastră. Dacă domnul Becali nu-și calmează copiii ăștia și îi face fotbaliști și nu vedete...

Și Coman trebuia să ia roșu. Copii ăștia, dacă pui agresivitate asupra lor... Nu știu decât să fie protejați. FCSB, dacă va juca așa, nu va câștiga campionatul! Jucătorii sunt foarte talentați, dar e ceva... Se alintă, sunt mofturoși. Prima eliminare a fost de roșu. Chiar dacă nu e cel mai evident roșu. Copilul ăla (n.r. – Nana Antwi) a sărit de parcă era la gimnastică aerobică! A dat pe lângă minge și l-a lovit pe ăsta al nostru. Sănătate! Se ducea să dea gol.

Olaru e criminal acolo! Dacă copilul meu avea piciorul în pământ, Olaru îl rupea! Îl nenorocea! Olaru e un copil extraordinar de bun, dar nu înțeleg de ce fac gesturile astea. Din spate cred că le vin.

Sunt prea înfumurați! Ultra talentați, dar înfumurați. Nu fac față decât la FCSB. Afară sunt morți. Ăștia nu știu cum să muncească, nu știu să își dea inima pentru fotbalul ăsta! La fiecare atingere țipă de te sperii tu din tribună. Pentru că sunt învățați să n-aibă agresivitate asupra lor. Treci pe lângă ei și trebuie să ridici mâinile. E păcat.

De asta în Europa suntem zero. Zero! Zer e FCSB! Nu poate să lupte cu nicio echipă! Niște nordici îi mănâncă. Cu un arbitru sănătos și cu o echipă nordică, cei de la FCSB nu ies din careu, pentru ă nu joacă fotbal. Joacă, dar când sunt luați un pic la întrebări, când se joacă un pic mai fizic, cedează. Nu ai cum să-i calci. Nu ați văzut ce a făcut Kaprof? Așa tare l-a lovit când a luat al doilea galben? Dar nu l-ați văzut pe ăla? A stat 15 minute pe jos, de parcă i-a rupt piciorul, frate. Coman zici. Când vezi circul ăsta pe care-l face FCSB ți-e rușine”, a declarat Valeriu Iftime potrivit Fanatik.

VIDEO. Gigi Becali a comentat o posibilă intrare în politică a lui Valeriu Iftime: „E om deștept, fizician. Avem nevoie de oameni ca el în administrare”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.