Stranieri

Laurențiu Reghecampf riscă să fie demis! Clubul a început deja negocierile cu alt antrenor

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 26 februarie 2024

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) riscă să rămână fără echipă, conducerea lui Al Tai (Arbia Saudită) ia în calcul înlocuirea acestuia.

Numit pe banca saudiților în septembrie 2023, când e plecat de la Universitatea Craiova, Reghecampf trece printr-o perioadă complicată. Iar presa din Arabia scrie că șefii echipei sale încep să-și piardă răbdarea.

Laurențiu Reghecampf riscă să fie demis

Conducerea clubului se gândește să facă o schimbare la echipă, iar postul lui Reghecampf e în pericol. Mai mult, se pare că șefii lui Al Tai au găsit și un înlocuitor: Noureddine Zekri.

Algerianul de 59 de ani e liber de contract și ar fi deja în Arabia Saudită și ar negocia noul contract. Ultima echipă a acestuia a fost Damac FC, de la care a plecat în ianuarie 2021.

Antrenorul român a pregătit-o pe Al Tai în 14 meciuri (3 victorii, două egaluri și 9 înfrângeri), echipa fiind acum pe locul 16, loc retrogradabil, cu 18 puncte în 21 de meciuri. Elevii lui Reghe traversează o formă dezastruoasă: un egal și 5 înfrângeri în ultimele 6 etape. Precedenta victorie a fost pe 2-0, 1- cu Al Fateh.

Laurențiu Reghecampf, dator la Universitatea Craiova

Dacă va deveni liber de contract, Reghecampf nu se poate încă în Superligă din cauza datoriei pe care o are la Universitatea Craiova. La momentul despărțirii de Craiova, Reghecampf s-a înțeles cu Rotaru să îi achite clauza de reziliere pentru a pleca la Al-Tai în valoare de 300.000 de euro, dintre care 200.000 reprezintă clauza antrenorului, iar 100.000 de euro clauza preparatorului fizic, Bogdan Merișanu.

Laurențiu Reghecampf nu și-a ținut promisiunea față de Mihai Rotaru, neachitându-i vreun ban, motiv pentru care clubul a apelat la Comisia de Disciplină a FRF.

Comisia i-a dat dreptate Universității Craiova și le-a interzis lui Reghecampf și Merișanu să „desfășoare orice activitate legată de fotbal până la executarea integrală a obligațiilor stabilite”.

VIDEO. Gigi Becali: „La atâtea puncte distanță, nu mai am emoții”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.