Liga 1

Nicolo Napoli a revenit! Acuzația lansată la adresa oficialilor lui FCU Craiova: „Fură bani!”

Italianul Nicolo Napoli (62 de ani) a transmis un atac direct la adresa oficialilor lui FCU Craiova, prin intermediul unui mesaj postat pe facebook.

Articol de David Marinescu  —  luni, 26 februarie 2024

Italianul Nicolo Napoli (62 de ani) a lansat un atac direct la adresa oficialilor lui FCU Craiova, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Nicolo Napoli a pregătit în nouă rânduri formația lui Adrian Mititelu, ultima dată între noiembrie 2022 și iunie 2023. Antrenorul italian a rămas cu ochii pe situația de la FCU Craiova și a încins lucrurile în rândul suporterilor cu cel mai recent mesaj postat.

Nicolo Napoli, atac la oficialii lui FCU Craiova: „Fură bani!”

Pagina de facebook „FCU 1948”, una dintre cele mai mari comunități de susținători ale prim divizionarei, a postat o imagine în care apar oficialii Marcel Pușcaș, Eduard Zelgin, Robert Săceanu, dar și Gabi „Blondu'”, fostul lider al Peluzei Sud '97.

Fotografia a fost însoțită de textul: „Cum să faci performanță cu acești profesioniști a căror singură responsabilitate la club este să bage cardul în bancomat în ziua de salariu!?”.

Nicolo Napoli, plecat și de această dată cu scandal de la club, a replicat cu un derapaj: „Sunt bolnavi mintal și fură bani”.

Mesajul lui Nicolo Napoli

Nicolo Napoli, schimb de replici și cu Adrian Mititelu

Napoli este foarte activ pe rețelele de socializare. Toamna trecută a avut un schimb de replici în online chiar cu finanțatorul Adrian Mititelu.

„Cu mine antrenor!” a scris Nicolo Napoli în secțiunea de comentarii, iar Adrian Mititelu i-a răspuns: „Atunci chiar erai antrenor tânăr, entuziast, cu chef de muncă!”. 

Pe contul personal de Facebook, Adrian Mititelu distribuise rezumatul partidei pe care FC Universitatea Craiova, echipă dezafiliată de la FRF în anul 2011, a câștigat-o în 2009 cu gruparea din Gruia, scor 4-1 pentru olteni. 

„Cu mine antrenor!” a scris Nicolo Napoli în secțiunea de comentarii, iar Adrian Mititelu i-a răspuns: „Atunci chiar erai antrenor tânăr, entuziast, cu chef de muncă!”. 

Dialogul dintre cei doi a continuat. „Eu sunt mereu cu chef de muncă, când padrone (n.r. - stăpânul, patronul, în limba italiană) nu se bagă la echipă!”, a afirmat Nicolo Napoli. 

VIDEO. EURO GSP » Narcis Drejan, povești fabuloase cu Adrian Mititelu din perioada în care acesta era patron de ziar

>

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.