Stiri extrasport

Ruptură în familia Beckham » A anunțat oficial despărțirea de fotomodel

+20 Foto
Romeo Beckham (21 de ani), atacantul lui Brentford, a anunțat că s-a despărțit de Mia Regan, iubita sa din ultimii 5 ani. Foto: Imago

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 26 februarie 2024

Romeo Beckham (21 de ani), atacantul lui Brentford, a anunțat că s-a despărțit de Mia Regan, iubita sa din ultimii 5 ani.

Fiul cuplului format din David și Victoria Beckham, fostul căpitan al naționalei Angliei și fosta cântăreață a formației Spice Girls, a confirmat speculațiile apărute în ultimele săptămâni în presa britanică. Prin intermediul unei postări pe Instagram, Romeo a anunțat că el și iubita sa Mia nu mai sunt împreună.

Romeo Beckham s-a despărțit de iubita Mia Regan

Alături de o fotografie cu cei doi, Romeo a scris: „Mooch (n.r. - porecla iubitei) şi cu mine ne-am despărţit după 5 ani de dragoste. Încă ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi păstrăm o prietenie puternică şi o vom păstra mereu".

+20 Foto
Foto: Instagram @romeobeckham

Mia Regan a postat și ea un selfie alături de Romeo, însoțit de mesajul: „Acesta este Ro, am crescut împreună de la 16 ani!!! Iubirea ia diferite forme şi căi pe măsură ce te maturizezi. Nu mai suntem împreună din punct de vedere sentimental, dar împărtăşim multă dragoste unul pentru celălalt... după 5 ani am ajuns în zona de prieteni”.

Mesajul de despărțire postat de Romeo Beckham

Romeo Beckham renunțase la echipa tatălui pentru iubită

Romeo este singurul dintre băieții lui David Beckham, Brooklyn (24 ani) și Cruz (19), care încă mai joacă fotbal. A evoluat și pentru echipa secundă a tatălui său, la Inter Miami II.

La startul lui 2023, acesta a luat însă decizia de a reveni în Marea Britanie tocmai pentru a fi alături de iubita sa Mia. A semnat cu Brentford, unde a evoluat la echipa U21.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.