Liga 1

Șumudică, așteptat cu brațele deschise la Universitatea Craiova: „Are ochi!”

Silviu Lung (67 de ani) speră ca Universitatea Craiova să obțină o clasare pe podium la finalul sezonului.

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 26 februarie 2024

Silviu Lung (67 de ani) speră ca Universitatea Craiova să obțină o clasare pe podium la finalul sezonului.

Silviu Lung, fostul mare portar al „Științei”, a venit să o susțină pe Universitatea Craiova la meciul cu FC Voluntari, din runda cu numărul 27 a Superligii.

Înaintea partidei și-a dezvăluit gândurile în fața reporterilor GSP. Crede că FCSB e mare favorită la titlu, dar lupta încă nu e tranșată.

VIDEO. Silviu Lung o vrea pe Universitatea Craiova pe podiumul Superligii

>

„În play-off eu spun că se pot întâmpla multe lucruri. Campionatul nu este jucat, pot interveni accidentările, înfrângerile. Deja se schimbă și starea jucătorilor.

Din punctul meu de vedere, Steaua a luat o opțiune destul de serioasă, dar nu este jucat. Celelalte 3 locuri se dispută. M-aș bucura dacă aș găsi Craiova pe podium, chiar și pe locul 3”, a spus Silviu Lung pentru GSP.

Întrebat despre situația antrenorului Ivaylo Petev, Silviu Lung a apus: „Nu sunt treburile mele. Sunt treburile patronului. Pentru orice antrenor vorbesc rezultatele. Dacă patronul crede de cuviință că jocul crește, atunci nu am nicio problemă. Pe antrenor îl țin rezultatele”.

Fostul mare portar al „Științei” n-ar refuza venirea lui Șumudică în Bănie. Antrenorul a fost aproape de demiterea de la Gaziantep: „Marius Șumudică e un antrenor cu mare experiență, are ochi la jucători, la schimbări. Dar ține doar de patron. Chiar îmi pare foarte rău dacă reziliază”.

76 de selecțiia strâns Lung sr. la națională, pentru care a fost integralist și căpitan la cele patru partide disputate la Coppa del Mondo 1990, cu URSS, Camerun, Argentina și Irlanda

Silviu Lung e cu ochii și pe evoluția celor de la Poli Iași, club unde apără fiul lui, Silviu Lung Jr: „Normal că acolo unde joacă copilul tău ai o satisfacție aparte. Sunt cu atât mai bucuros cu cât echipa a etalat un joc bun în a doua repriză contra Rapidului. Sper să acumuleze puncte în continuare”.

9trofee a cucerit fostul portar în România, trei campionate (2 cu U Craiova, 1 cu Steaua), plus șase Cupe (5 cu Craiova, 1 cu Steaua)

VIDEO. Imagini de la stadion, dinainte de Universitatea Craiova - FC Voluntari

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.