Liga 1

Nicolae Dică a contestat rezultatul și acuză arbitrajul: „Mi-a zis imediat!” + fotbalistul pe care pariază: „Se va vinde pe bani buni”

+24 Foto
Nicolae Dică, antrenorul lui FC Voluntari

Articol de Cristi Preda (foto), Adrian Jitea  —  luni, 26 februarie 2024

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în runda cu numărul 27 din Superligă. Nicolae Dică, antrenorul ilfovenilor, crede că rezultatul a fost nedrept.

Nicolae Dică a fost mulțumit de atitudinea elevilor lui, nu și de arbitrajul brigăzii conduse de Adrian Cojocaru.

Nicolae Dică, după Universitatea Craiova - FC Voluntari

>

„Am văzut pe VAR, era televizorul lângă mine la ultima fază. Jucătorul mi-a zis imediat că l-a lovit cu antebrațul. Nu am înțeles anumite decizii, de ce nu a întors penalty-ul. Nu am înțeles nici cartonașul galben, când la Steaua s-a dat roșu aseară. Că așa au vrut domnii arbitri...

Am fost echipa care a dominat jocul, ne-am creat ocazii, am pus presiune pe Craiova. Nu meritam să pierdem acest joc. Au marcat două goluri din două faze fixe.

Nu sunt supărat pe jucători. Au avut atitudine. Sunt supărat că nu am marcat mai multe goluri, ne-am creat foarte multe ocazii. Așa s-a întâmplat și la partida cu UTA.

Nu am înțeles de ce am avut o teamă la începutul jocului, apoi am avut reacție”, a spus Nicolae Dică la Prima Sport.

Nicolae Dică l-a lăudat pe Robert Popescu (20 de ani), autorul golului celor de la FC Voluntari: „Este un jucător foarte tânăr, de perspectivă. A arătat-o și astăzi. Avem încredere în el, cred că va putea deveni mai bun de la meci la meci. Trebuie să avem răbdare cu el, nu a făcut pregătirea de iarnă, a fost accidentat. Se va vinde cu siguranță pe bani buni de la Voluntari”.

VIDEO. U Craiova - FC Voluntari 2-1 » Jucătorii Universității cântă alături de galerie

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.