Liga 1

Ivaylo Petev atacă: „Să se ducă la Liga 3 sau Liga 4! Nu știu de ce se comportă așa”

+24 Foto
Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în runda cu numărul 27 din Superligă. Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul grupării oltene, a criticat arbitrajul.

Articol de Cristi Preda (foto), Adrian Jitea  —  luni, 26 februarie 2024

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în runda cu numărul 27 din Superligă. Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul grupării oltene, a criticat arbitrajul.

„Centralul” Adrian Cojocaru a nemulțumit pe toată lumea. Nicolae Dică l-a acuzat că n-a dictat penalty la ultima fază, iar Ivaylo Petev a transmis că cel puțin 5 faze au fost judecate împotriva echipei lui. Antrenorul oltenilor vorbește și despre problemele de încredere ale echipei.

Ivaylo Petev, după Universitatea Craiova - FC Voluntari: „Arbitrii ne-au luat 8 sau 10 puncte până acum”

>

„Am avut o primă repriză foarte solidă, dar penalty-ul lor ne-a dat înapoi, ne-a afectat psihic. Dintr-o fază fixă am avut șansa să obținem toate punctele. În prima parte am avut combinații bune.

Eu știu că jucătorii pot mult mai mult și vom arăta asta. La noi e doar o problemă de ordin psihic. În acest moment nu este ușor, am pierdut foarte multe puncte.

Încă o dată îmi voi permite să vorbesc despre arbitri. Ne-au luat 8 sau 10 puncte până acum. Nu știu de ce se comportă așa cu echipa noastră. Se întâmplă la fiecare meci!

Ați văzut și dumneavoastră la meci, nu vreau să intru în detalii și să enumăr 5-6 situații doar din meciul de astăzi. România are arbitri foarte buni, iar cei care nu sunt potriviți pentru acest nivel să meargă în al treilea eșalon sau în al patrulea!”, a spus Ivaylo Petev la Prima Sport.

Prima dată trebuie să recuperăm jucătorii pentru meciul următor. Vom avea un adversar foarte bun. Vom merge să jucăm pentru victorie. E cel mai important lucru. Lucrăm să ajungem la nivelul dorit
- Ivaylo Petev, antrenor Universitatea Craiova

VIDEO. U Craiova - FC Voluntari 2-1 » Jucătorii Universității cântă alături de galerie

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.