Liga 1

Mihai Rotaru, iureș fără precedent: „Du-te, Dică, du-te!” + Acuzații directe: „Să îi fie rușine!”

+24 Foto
Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 26 februarie 2024

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în runda cu numărul 27 din Superligă. Mihai Rotaru, finanțatorul grupării din Oltenia, a criticat în termeni duri arbitrajul lui Adrian Cojocaru și a avut un mesaj și pentru Nicolae Dică.

Nicolae Dică, antrenorul lui FC Voluntari, a considerat că ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în prelungiri. Declarațiile l-au enervat pe Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru, iureș după Universitatea Craiova - FC Voluntari

„E o victorie amară. Nu vom mai vorbi despre fotbal, doar despre arbitraj. Am încercat să avem un dialog decent în spațiul public. Ce s-a întâmplat în seara asta, ce s-a întâmplat la Botoșani, cu Farul, depășește orice.

L-am ascultat pe domnul Dică, era foarte revoltat. Am doar un mesaj pentru dânsul: «Du-te, Dică, du-te!» (n.r. aluzie la expresia folosită de Mihai Mironică în comentariul meciului Dinamo Kiev - FCSB, din 2006).

Dacă la faza din minutul 96 ar fi fost cel mai mic contact între portar și atacant, VAR-ul nu ar fi putut să mai întoarcă. E același arbitru care la meciul cu UTA, când Bancu a pierdut un dinte, el nu a dat fault. Să îi fie rușine pentru modul în care a arbitrat și pentru ce a făcut la venirea pe «Ion Oblemenco».

Nu este normal! Cojocaru și Radu Petrescu depășesc mereu măsura pe «Oblemenco». Rușinos! Maniera întreagă de arbitraj o acuzăm. Voluntari n-a existat și prin două faulturi îi bagă în joc”, a spus Mihai Rotaru la „Digi Sport Special”.

Mihai Rotaru a adus în discuție și rivalele din play-off: „Noi avem făcută propria noastră ierarhie cu greșelile pro. Pe primul loc e Rapid, pe locul 2 este FCSB, apoi CFR Cluj și noi. Atunci ne dăm noi la o parte și să pună clasamentul doar cu primele 3, Rapid, FCSB și CFR. Dacă o punem și pe Farul ia cu brio primul loc”.

N-a fost un joc strălucit pentru noi. Remarc câțiva jucători, pe Baiaram, pe Screciu, pe Badelj. Pe Maldonado îl lăsăm la sfârșit. A fost rezervă, dar ne-a salvat seara
- Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

VIDEO. U Craiova - FC Voluntari 2-1 » Jucătorii Universității cântă alături de galerie

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.