Stiri extrasport

S-a aflat câți bani a primit Ronaldinho pentru apariția-surpriză de la Survivor

Articol de Florin Dincă  —  marţi, 27 februarie 2024

Brazilianul Ronaldinho (43 de ani) a fost marea surpriză săptămâna trecută în ediția din Grecia a emisiunii Survivor, fiind invitat să participe la un episod al reality-show-ului din Republica Dominicană.

Concurenții de la Survivor Grecia au avut parte de un moment cu totul și cu totul special. Marele Ronaldinho, legenda Barcelonei și a Braziliei, și-a făcut apariția pe nisipul din Dominicană. „Dințosul” a fost însoțit de Acun Ilicali, fondatorul Acun Medya, compania care produce reality show-ul și pentru România.

+22 Foto
Ronaldinho - Survivor

Cei doi au înfruntat doi concurenți la un meci de volei de picior pe plajă. Miza a fost una foarte mare: o masă copioasă, o noapte într-o casă, o petrecere și o excursie în Miami. În mod normal, aceștia dorm pe o insulă, în aer liber, și trebuie să lupte pentru fiecare porție de mâncare. „Voi trebuie să alegeți doi concurenți care să vă reprezinte și să joace împotriva mea și a prietenului meu”, a anunțat Ilicali, moment în care Ronaldinho și-a făcut apariția.

Câți bani a primit Ronaldinho pentru apariția surpriză de la Survivor

„E un prieten foarte bun. L-am invitat la Survivor, iar el a fost foarte încântat de idee”, a explicat șeful Acun Medya. Concurenții au început să-i scandeze numele brazilianului și l-au rugat să îi lase să câștige meciul. Ronaldinho n-a fost înduplecat și, alături de Acun Ilicali, a câștigat toate cele 3 seturi. Chiar dacă au pierdut, concurenții au primit până la urmă o masă copioasă de care s-au bucurat din plin.

Ronaldinho a fost prezent și la Survivor Turcia, care se desfășoară în aceeași locație. Turcii de la Fanatik scriu că starul brazilian a fost plătit cu o sumă cuprinsă între 100.000 și 150.000 de dolari pentru a participa la emisiuni.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.