Liga 1

New look! Feblețea lui Dan Șucu a venit la București și e gata să intre titular

Xian Emmers, la salon // foto: Instagram @ mikyy.ella

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 27 februarie 2024

Fără meci jucat de aproape 5 luni, Xian Emmers (24 de ani) a revenit la antrenamentele lui Rapid.

Xian Emmers, favoritul lui Dan Șucu, despre care acționarul majoritar spunea că „este un jucător indispensabil, se potrivește filosofiei mele de viață”, era așteptat să reia pregătirea în pauza de iarnă, în cantonamentul rapidiștilor din Antalya.

Nu s-a întâmplat, belgianul a acuzat dureri la degetul mare de la piciorul drept, astfel că a revenit în România pentru investigații suplimentare.

Rapid anunță: Xian Emmers a revenit la antrenamente

Xian Emmers, în tur, în victoria Rapidului cu CFR // foto: GSP

După alte două luni de tratament, Emmers a depășit, în fine, problemele avute. Rapid a anunțat în această dimineață că „după o perioadă în care s-a recuperat în Belgia, Xian a revenit la antrenamente”.

Belgianul a revenit într-un moment propice, având în vedere că unul dintre mijlocașii titulari, Alexandru Albu, este suspendat temporar, ca urmare a escapadei din noaptea înfrângerii cu Poli Iași, 1-3.

Emmers s-a pregătit și din punct de vedere estetic pentru revenirea pe gazon. Luni a distribuit pe contul de Instagram un story în care îi este aranjat părul la un salon din București.

Xian Emmers, la salon // foto: Instagram

Înainte să se accidenteze, Emmers adunase 9 prezențe în acest sezon, 8 dintre ele în Superligă. A înscris un gol, la 3-1 cu Farul.

Emmers se potrivește filosofiei mele de viață. Este un jucător care muncește enorm, un jucător care ține centrul terenului, un jucător complet care mie mi-a plăcut cel mai mult (n.r. - în victoria cu CFR, 3-1).

Un fotbalist pe care îl apreciez foarte mult și la care apreciez în primul rând umilința, faptul că aleargă peste tot, munca pe care o depune. Se dedică total echipei acolo în teren.

Emmers este un jucător indispensabil echipei în acest moment.

- Dan Șucu, acționar Rapid, pe 26 septembrie

VIDEO. Mircea Bornescu, la GSP Live, despre escapada lui Albu și Borza

>

Tot despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.