Liga 1

Rapid și Dinamo umplu conturile unui club din Superliga » Rețetă de aproape 100.000 de euro

Poli Iași dă lovitura! Cât va încasa din vânzarea de bilete pentru meciurile cu Rapid și Dinamo. Foto: Facebook.com / @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de Ovidiu Minea  —  marţi, 27 februarie 2024

Politehnica Iași își freacă mâinile de bucurie ca urmare a faptului că în etapele 27 și 29 ale Superligii a fost programată să joace cu Rapid București (3-1) și Dinamo București. Asta deoarece moldovenii fac bani frumoși din vânzarea de bilete.

  • FCU Craiova - Poli Iași, în etapa #28 din Superliga, se joacă pe 27 februarie, de la ora 16:15. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2

Mai întâi, Poli a obținut circa 46.000 de euro ca urmare a celor peste 5.500 de tichete distribuite cu ocazia duelului cu Rapid, de sâmbăta trecută (scor 3-1).

Poli Iași dă lovitura! Cât va încasa din vânzarea de bilete pentru meciurile cu Rapid și Dinamo

Ieșenii speră ca nivelul amintit să fie depășit cu ocazia confruntării de vineri, cu Dinamo, de pe urma căreia să fie obținuți peste 50 000 de euro. Astfel, Politehnica ar produce într-o săptămână 100 000 de euro, jumătate din bugetul salarial al echipei pe o lună.

La fel ca la disputa cu Rapid, pentru partida cu dinamoviștii, care va începe vineri de la ora 20:00, au fost scoase la vânzare 7.700 de bilete, 500 dintre acestea fiind rezervate fanilor „câinilor”.

Prețul unui bilet la tribune a rămas, la fel ca la confruntarea cu Rapid, 50 de lei, iar la peluze – 40 de lei. De regulă, tichetele la un meci al Iașiului costă 20 de lei, indiferent de zonă.

Politehnica are 2.537 de abonați, iar capacitatea arenei „Emil Alexandrescu” este de 11.481 de locuri. Peste 1.200 de locuri sunt lăsate libere din motive de siguranță.

Sursă foto: Facebook.com / @CSMPolitehnicaIasiOficial

Poli Iași, 5 absențe importante cu FCU Craiova

Poli Iași o întâlnește pe FCU Craiova, marți, într-un meci contând pentru etapa a 28-a din Superliga.

Din delegația ieșeană care a făcut luni deplasarea la Craiova vor lipsi 5 piese de bază: portarul Silviu Lung jr, fundașul Rareș Ispas, mijlocașul Alin Roman și atancații Harrison și Buș.

Recuperat după accidentarea suferită în timpul primului meci din 2024, de la Sfântu Gheorghe, Lung nu forțează reintrarea, iar Ispas a fost scos din circuit o lună în urma accidentării suferite în timpul partidei de la Ploiești, cu Petrolul.

Deși a bifat sâmbătă, cu Rapid București, primele minute din acest sezon, marcând un gol, Roman, care s-a accidentat în perioada de pregătiri, va rămâne acasă, el fiind menajat pentru a putea evolua în duelul cu Dinamo București, de vineri.

După ultimul antrenament dinaintea deplasării spre Craiova, Poli a mai pierdut doi jucători. Harrison, răcit, și Buș, cu mici probleme de natură medicală, au rămas și ei acasă, fiind menajați pentru duelul cu Dinamo, de vineri.

VIDEO. Leo Grozavu a vorbit despre meciul cu FCU Craiova

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.