Liga 1

O echipă de top a Superligii a pus ochii pe Dorinel Munteanu: „E o locomotivă. A tras Oțelul după el”

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit laudativ despre Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, chiar în ziua meciului direct.

Articol de Alexandru Barbu  —  marţi, 27 februarie 2024

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit laudativ despre Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, chiar în ziua meciului direct.

  • Oțelul și CFR Cluj se înfruntă, astăzi, în cadrul rundei cu numărul 28 din Superliga României. Partida începe la 21:00, este liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 2 și Digi Sport 1

VIDEO. Cristi Balaj: „Dorinel Munteanu demonstrează că merită să fie la echipe mai puternice”

>

„Văd Oțelul Galați o echipă foarte bine pregătită. Când au fost prezentate acele imagini din cantonamentul Oțelului, am fost unul dintre cei care l-au susținut pe Dorinel Munteanu. Nu am văzut neapărat acele metode ca fiind învechite.

Din punctul meu de vedere, Dorinel a folosit metode după posibilități. Sunt convins că dacă ar fi putut să meargă într-un stagiu de pregătire de afară, ar fi făcut-o. Au fost condiționați și ăsta e motivul pentru ca au rămas în țară.

Dorinel Munteanu a demonstrat încă o dată, și celor care l-au contestat, că e un antrenor care merită să fie în Liga 1.

La cum pregătește jocurile, la cum a pregătit Oțelul, demonstrează că merită să fie și la echipe mai puternice. Din punctul meu de vedere, este o locomotivă pentru ce înseamnă fotbalul din Galați în acest moment. Este cel care a tras echipa după el”, a declarat Balaj, la GSP Live.

Adrian Mutu avea altă părere: „Antrenamentele acelea nu au nicio treabă cu fotbalul”

Pregătirea făcută de Dorinel Munteanu la Oțelul în această iarnă a stârnit numeroase discuții. Gălățenii s-au antrenat la munte, Vatra Dornei, Suceava, iar jucătorii au alergat în pantă, în spatele mașinilor sau chiar pe asfalt.

Interesant e că unul dintre cei care au contestat la acea vreme metodele lui Dorinel a fost chiar Adrian Mutu, actualul antrenor de la CFR Cluj.

CONTEXT:

  • Metodele alese de Dorinel au iscat o dezbatere în fotbalul românesc. „E ireal!”, a reacționat managerul FCSB, Mihai Stoica. „O metodă învechită, antrenamentele acelea nu au nicio treabă cu fotbalul”, a spus și Adrian Mutu;
  • Basarab Panduru e de altă părere: „Dacă Dorinel nu îi antrena așa, la ce jucători are, Oțelul sigur retrograda”;
  • „Eu cred că fiecare ar trebui să se uite în dreptul lui și să vadă ce rezultate a avut ca antrenor. Sau ca președinte. Nu am avut bani să mergem în Antalya”, s-a apărat Dorinel Munteanu.

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.