Campionate

Femeia care l-ar fi înșelat pe Neymar, ședință foto incendiară în avion!

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 28 februarie 2024

Natalia Barulich este un fotomodel american de succes. Ea a devenit mult mai cunoscută în showbizul internațional după relațiile cu Maluma și cu Neymar. Natalia este foarte activă pe contul ei de Instagram, unde are 4 milioane de urmăritori. 

Printre cele mai recente postări ale Nataliei se numără o ședință foto pentru un brand de lenjerie intimă, într-un avion privat. Pe Instagram, acolo unde a distribuit fotografiile, a primit sute de mii de like-uri de la urmăritorii ei. 

GALERIE FOTO. Fosta lui Neymar, ședință foto incendiară în avion!

+52 Foto
Natalia Barulich (foto: Instagram)

Unii dintre ei nu s-au abținut și au reacționat în secțiunea de comentarii. Mulți i-au lăudat silueta și formele, în timp ce alții i-au lăsat comentarii negative, fiind de părere că ipostazele în care apare sunt mult prea provocatoare. 

Natalia Barulich este recunoscută în lumea modelingului și a modei, ea a lucrat pentru branduri și publicații internaționale importante. În plus, ea a devenit celebră grație relațiilor pe care le-a avut cu fotbalistul brazilian Neymar, dar și cu cântărețul Maluma.

Natalia Barulich l-ar fi înșelat pe Maluma cu Neymar

În urmă cu câțiva ani, ea era în atenția presei internaționale, căci, în timpul relației sale cu Maluma, Natalia l-ar fi înșelat pe cântăreț cu brazilianul Neymar, însă această versiune nu a fost niciodată confirmată.

Cu toate acestea, la scurt timp după aceste speculații, cântărețul columbian a lansat un single intitulat „Hawaii”, care i-ar fi fost dedicat lui Barulich pentru infidelitate. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.