Stiri extrasport

Fosta unui superstar din Formula 1 are 45 de ani, dar nimeni nu o crede: „Arăți incredibil!”

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 01 martie 2024

Nicole Scherzinger are 45 de ani și este una dintre cele mai apreciate artiste. Vedeta a publicat mai multe imagini sexy cu ea pe conturile de socializare, iar fanilor nu le-a venit să creadă cât de bine arată la vârsta ei. Sportul și alimentatia sănătoasă au dat rezultate, iar asta se vede în cele mai recente apariții ale interpretei. 

Nicole Scherzinger a făcut furori cu ultimele imagini publicate, iar reacțiile celor care o urmăresc nu au întârziat să apară. „Minți când spui câți ani ai”, „Arăți incredibil”, „Miss Univers” au fost câteva dintre reacțiile apărute în mediul online.

+44 Foto
Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger (45 de ani) și Thom Evans (38 de ani) s-au cunoscut în 2019, iar diferența de vârstă dintre ei nu a contat, aceștia formând în continuare un cuplu solid. 

Nicole Scherzinger a fost cerută în căsătorie de Thom Evans în vara anului trecut, în timpul vacanței pe care cei doi au avut-o în Hawaii

„Am spus DA”, a scris la acel moment pe Facebook fosta solistă a trupei Pussycat Dolls, considerată de mulți una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Înainte să fie cu Thom, Nicole a avut o relație de 8 ani cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. Apoi, timp de 4 ani, a fost iubita jucătorului de tenis Grigor Dimitrov.

Thom Evans este un fost rugbist internațional scoțian. El a evoluat ultima dată pentru Glasgow Warriors, pentru care a adunat 60 de meciuri în intervalul 2006-2010. De asemenea, Thom Evans are 10 selecții la naționala Scoției.

+22 Foto
Nicole Scherzinger și Thom Evans

Pe 13 februarie 2010, în timpul meciului din Turneul celor 6 națiuni cu Țara Galilor, Evans a suferit o accidentare la gât, după un contact dur cu Lee Byrne. Scoțianul a fost dus de urgentă  la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. După câteva luni de recuperare, pe 1 iulie 2010, Chris Evans și-a anunțat retragerea. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.