Campionate

Spectaculos! Erling Haaland aduce Formula 1 pe șosea » Prețul superbolidului, exorbitant + Modul inedit de a-l plăti

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 27 februarie 2024

Erling Haaland, 23 de ani, așteaptă să primească în curând Mercedes-AMG One, o mașină estimată la 3,2 milioane de euro cu motor derivat din Formula 1 ce atinge 100 km/h în 2,9 secunde și cu viteză maximă 352 km/h.

Erling Haaland nu a atins încă maximum de formă după accidentare, are doar 3 goluri și un assist în șapte meciuri, dar încearcă să prindă viteză imaginându-se la volanul viitoarei sale mașini, care aduce Formula 1 pe șosea.

GALERIE FOTO. Erling Haaland cumpără Mercedes-AMG One împreună cu un prieten din copilărie. Și Ion Țiriac are un exemplar

+14 Foto
Mercedes-AMG One, mașina lui Erling Haaland Foto: Mercedes

Atacantul lui Manchester City, 23 de ani, s-a îndrăgostit de Mercedes-AMG One, superbolidul de 3,2 milioane de euro cu motor derivat din cel folosit în F1 ce atinge 300 km/h în 15,6 secunde și are viteză maximă 352 km/h! Construit de producătorul german în 275 de exemplare, una dintre ele fiind a lui Ion Țiriac.

Potrivit cotidianului norvegian Dagens Naeringsliv a găsit o modalitate inedită de a achiziționa One: împarte prețul uriaș cu un prieten din copilărie, Ole Ertvaag, fondatorul firmei de investiții HiTecVision.

Erling Haaland va conduce Mercedes-AMG One, supercarul cu 1.063 cai putere

Mercedes-AMG One e propulsată de un motor V6 turbo pe benzină de 1,6 litri și patru motoare electrice care acționează simultan pentru a oferi mașinii 1.063 cai putere.

Ajunge la 100 km/h în 2,9 secunde, având nevoie de numai 7 secunde până la 200 km/h și 15,6 secunde pentru 300 lm/h. Are cutie automată cu 7 viteze.

DN susține că acest supercar le va fi livrat în curând celor doi prieteni, Haaland și Ertvaag.

Erling Haaland mai are patru mașini pentru care a cheltuit în total aproape 700.000 de euro

„Bombardierul" norvegian nu a mai cheltuit niciodată o asemenea sumă pentru un autoturism, dar are în garaj exemplare scumpe.

The Sun amintește patru dintre ele: un alt Mercedes, AMG GLE, estimat la 105.000 de euro, Rolls Royce Cullinan SUV (350.000), Audi RS6 Avant și Range Rover Sport, fiecare 120.000 de euro.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.