Liga 1

Rednic nu-i menajează pe Albu și Borza: „Nu știu când să bea. Numai de bani, bani, bani!”

+7 Foto
Alexandru Albu în club la Iași

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Tuesday, 27 February 2024

Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au fost surprinși într-un club de fițe din Copou după eșecul Rapidului cu Poli Iași (1-3). Cei doi nu vor juca în meciul de miercuri contra celor de la UTA, iar Mircea Rednic îi pune la punct pe cei doi jucători.

Scandalul cât casa la Rapid! După ce au pierdut 1-3 la Iași, prima înfrângere a elevilor lui Cristiano Bergodi în meciurile oficiale din 2024, Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au ieșit în club! Încălcând regulamentul de ordine interioară el echipei.

>

Rednic despre escapada lui Borza și Albu: „Jucătorii români se mulțumesc cu puțin”

Întrebat despre situația din Giulești, Mircea Rednic a comentat evenimentele înainte de plecarea echipei spre București.

„Au regulamente, dar e vorba de respect. Asta e problema la noi, că jucătorii români se mulțumesc cu puțin”, a fost prima reacție a tehnicianului de 61 de ani.

„Numai de bani, bani, bani!”

Rednic a continuat și a spus. „Nu știu când să bea, nu știu când să... Nu știu nimic! La ei e un amestec, dar banul pe primul plan. Numai de bani, bani, bani! Performanța e locul doi.

+7 Foto
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași

Nici eu n-aș accepta! Chiar dacă câștigam... E vorba de oboseală, joci la trei zile. Erau doi jucători titulari, dar au soluții. Oricum. de la mijloc în sus au calitate”, a punctat „Puriul”.

Mircea Bornescu, despre escapada lui Albu și Borza: „Nu e un capăt de țară!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.