Liga 1

De asta a schimbat preparatorul?! Scene bizare la FCU - Poli Iași: 2 titulari s-au „rupt” în doar 12 minute!

Compagnucci s-a accidentat în FCU Craiova - Poli Iași

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 27 februarie 2024

Doi titulari ai FCU Craiova au suferit accidentări musculare în primele 12 minute ale meciului cu Poli Iași. Andrea Padula s-a așezat pe gazon după numai 3 minute, urmat la scurt timp distanță de Gabriel Compagnucci.

Meciul dintre FCU Craiova și Poli Iași a început cum nu se putea mai rău pentru olteni. În minutul 3, fundașul lateral Andrea Padula, utilizat mai avansat astăzi, ca extremă, s-a așezat pe gazon, reclamând dureri musculare.

Padula nu a fost lovit sau implicat într-un duel, pur și simplu a simțit un disconfort muscular și nu a putut continua partida, fiind înlocuit cu Vlad Achim.

Scene bizare la FCU Craiova - Poli Iași: 2 titulari s-au „rupt” în doar 12 minute

La 9 minute distanță, la fel s-a întâmplat cu Gabriel Compagnucci, fundașul dreapta titular de astăzi. După un atac al oaspeților, argentinianul s-a așezat în propriul careu și a dus mâna la coapsă.

Ulterior, după ce staff-ul medical s-a convins că jucătorul nu poate continua partida, Compagnucci a fost înlocuit cu Sekou Sidibe, iar Radu Negru coborât în linia defensivă.

Și în tabăra adversă a apărut rapid o schimbare forțată. Portarul Ionuț Ailenei a acuzat dureri la picior după ce a aterizat greșit în urma plonjonului de la golul din minutul 19, astfel că Toma Niga i-a luat locul. Este primul meci la Poli al jucătorului de 26 de ani.

Adrian Mititelu a schimbat preparatorul fizic

În urmă cu 8 zile, Adrian Mititelu l-a dat afară pe preparatorul fizic Dan Vasilică, unul dintre oamenii lui de încredere, în locul acestuia fiind instalat Vlad Țăran.

Țăran a mai ocupat această funcție la naționala de seniori a României, în staff-urile lui Anghel Iordănescu și Christoph Daum, la UTA, Hermannstadt, Al Tai, Rapid, CS Mioveni și Abha.

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.