Liga 1

Costantino, declarații cu lacrimi în ochi după ce a fost demis de Mititelu: „În viață, respectul e cel mai important”

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 27 February 2024

Giovanni Costantino (39 de ani) a fost demis de la FCU Craiova de Adrian Mititelu și a comentat decizia la conferința de presă de la finalul meciului cu Poli Iași, scor 1-1.

Italianul a fost vizibil emoționat și a declarat că îl respectă pe Mititelu pentru modul în care se luptă pentru echipă.

VIDEO. Giovanni Costantino, prima reacție după ce a fost demis de la FCU Craiova

>

„Am vorbit cu președintele, eu sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, îmi asum. Nu e vorba mereu de profesionalism. Eu sunt responsabil, antrenorul e responsabil pentru rezultate. Cred că în noiembrie jucam un fotbal foarte bun. Acum nu mai jucăm așa. Am văzut că fanii nu erau fericiți. Eu respect mult Craiova, istoria clubului, Peluza Sud, care a fost alături de noi.

Chiar dacă nu mai sunt antrenorul FCU Craiova, rămân un fan al echipei. Fotbalul este emoție. În viață, respectul e cel mai important, iar eu am un respect deosebit pentru oamenii de aici. În acest moment, rezultatele nu sunt bune, iar eu sunt responsabil pentru asta.

Am câștigat cu FCSB, cu Sepsi, am trăit multe emoții aici. Adrian Mititelu e un președinte care se luptă incredibil. Ar fi bine ca jucătorii să fie la fel de luptători ca președintele. Cred că echipa e mai bună decât în octombrie, când am venit. În acest moment, sunt plin de emoție.

Am respect pentru președinte, pentru toți, pentru fani. Este posibil să mai lucrez în fotbalul românesc, deja știu limba. Iubesc acest club”, a declarat Costantino, cu lacrimi în ochi.

Adrian Mititelu: „Am încheiat colaborarea cu Costantino”

„Ne-am pierdut din strălucirea pe care o aveam și am decis să închei colaborarea cu Costantino, deși îmi pare rău de el, dar nu mai poate să stăpânească situația.

Deși nu mă așteptam, mă așteptam că vom continua până la vară, dar aceste împrejurări m-au determinat să pun capăt colaborării. Vreau să produc un declic la echipă. Pare că s-au epuizat resursele tactice. Nu am ce să îi reproșez ca om, ca teoretician, probabil că lipsa de experiență m-a adus în situația de a întrerupe colaborarea”, a declarat Mititelu

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.