Liga 1

Măldărășanu, furios după meciul cu Dinamo: „Trebuie să fim perfecți, altfel arbitrii iau decizii pentru adversari!”

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 27 februarie 2024

Dinamo - Hermannstadt 1-0. Marius Măldărășanu, antrenorul sibienilor, a criticat dur arbitrajul la finalul meciului.

În minutul 41, la 1-0 pentru Dinamo, după o acțiune a lui Murgia, Velkovski a vrut să degajeze o minge, dar a făcut-o în colegul său, Moura. Mingea a sărit la Balaure, care a trimis-o în fața porții, de unde Ianis Stoica a șutat. Răzvan Patriche a respins, însă mingea pare să fi intrat în poartă. Aceasta este faza reclamată de Măldărășanu la flash-interviu.

Marius Măldărășanu, furios după Dinamo - Hermannstadt 1-0

„Ne-a bătut fotbalul, o singură greșeală am făcut. Am avut ocazii, multe situații. Nu pot spune că am tratat cu superficialitate, dar deciziile au fost greșite. Greșim, luăm gol, și asta a făcut diferența. Noi am încercat să punem presiune, Dinamo s-a apărat, dar greșeala din prima repriză a făcut diferența”, a declarat Măldărășanu la Orange Sport.

Acesta a vorbit și despre faza din minutul 41, când Hermannstadt pare să fi marcat golul egalizator, dar VAR a acordat un ofsaid inexistent: „Într-o primă fază aveam jucător în ofsaid, nu mai contează. Noi trebuie să fim perfecți, pentru că ce va fi la limită nu se va da în favoarea noastră. Nu mai contează acum, noi trebuie să fim perfecți. Orice fază la limită a fost pentru adversar.

Având în vedere ce s-a mai întâmplat acum câteva etape, orice am face nu primim nimic. Nu știu dacă e gol valabil, dar așa mi s-a părut. Istoricul mă face să cred că orice a fost la limită a fost pentru ceilalți.

Cei de pe bancă i-au zis arbitrului că portarul trage de timp, nu s-a făcut nimic. Nu am vorbit cu arbitrul, încerc să stau concentrat pe joc. Mai sunt două meciuri, 6 puncte în joc”.

VIDEO. Atmosferă superbă la Dinamo - Hermannstadt

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.