Liga 1

Preferatul lui Gigi Becali, drum liber spre FCSB » Adrian Mititelu a făcut anunțul

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 27 februarie 2024

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, a declarat că Yassine Bahassa (31 de ani), mijlocașul ofensiv al echipei, va pleca liber de contract la vară.

Bahassa e în ultimele luni de contract cu oltenii și nu vrea să își prelungească înțelegerea. Pentru el, o variantă ar fi transferul la FCSB, unde e dorit de Gigi Becali, care a anunțat anul trecut că îl va luat gratis în această vară.

Adrian Mititelu: „Bahassa e liber în iunie”

„Situația lui Bahassa nu s-a schimbat. El rămâne liber în iunie și să fie sănătos”, a declarat Adrian Mititelu, în cadrul aceluiași interviu în care a anunțat că l-a demis pe antrenorul Giovanni Costantino, la finalul remizei cu Poli Iași, scor 1-1.

Mititelu a numit și jucătorul care l-a impresionat cu Iași, și anume Jibril Ibrahim, atacantul care a marcat golul oltenilor: „Mie mi-a plăcut mult Jibril. A arătat că trebuia băgat mai demult, dacă era după mine îl băgam. Poate eram departe în clasament cu el”.

Gigi Becali: „Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB liber de contract”

Yassine Bahassa // foto: Imago

„M-am interesat și am aflat niște lucruri despre Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB liber de contract în vară. De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract?

Nu vreau să mă cert cu Mititelu, dar eu așa am aflat despre Bahassa. Am aflat că la vară rămâne liber de contract”, declara Becali în toamna anului trecut.

Bahassa poate să acopere 3 posturi, extremă stânga, extremă dreapta și mijlocaș ofensiv, în spatele atacantului. Are 22 de emciuri în Superliga în acest sezon, în care a marcat două goluri și a dat 3 assist-uri.

Jucătorul cotat la 600.000 de euro pe Transfermarkt a ajuns la FCU Craiova în vara lui 2022, iar în primul sezon în Bănie a jucat 42 de meciuri în toate competițiile, a dat 5 goluri și 8 pase decisive.

VIDEO. Adrian Mititelu, despre obiectivul rămas pentru FCU Craiova în acest sezon: „Avem nevoie de puncte ca de aer” + de ce este dezamăgit de suporteri

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.