Liga 1

Adrian Mutu, impresionat de jucătorul de la CFR Cluj: „Când e în formă, e imposibil de oprit”

Adrian Mutu/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 27 February 2024

Oțelul - CFR Cluj 2-2. Adrian Mutu, antrenorul ardelenilor, a analizat partida de la Galați.

Mutu a fost nemulțumit că echipa lui a primit gol în prelungiri, însă a avut și un remarcat, pe Philippe Otele, marcatorul primului gol „feroviar”, cel mai în formă jucător al CFR-ului.

Ce a declarat Adrian Mutu după Oțelul - CFR Cluj

„A fost un meci de luptă, cum anticipam. Am pierdut două puncte, nu am gestionat bine minutele de final. Întotdeauna când vii pe un teren greu, la o echipă agresivă, trebuie să te lupți. Au fost multe mingi lungi, dueluri la mijlocul terenului. Apoi s-au lungit echipele și au apărut ocazii. Pop a marcat un gol foarte frumos, l-am aplaudat. Nu sunt supărat pe Sava.

Sunt supărat de cum am gestionat meciul după golul doi, mingea nu trebuia să ajungă la noi în careu. Cred că mingea nu trebuia să ajungă acolo, aveam superioritate, a centrat dintre 3 jucători de la noi. Otele, când e în formă, e imposibil de oprit. Mă bucur că a dat gol, dar nu ne ajută prea mult asta, plecăm doar cu un punct”, a declarat Adrian Mutu, la Orange Sport.

Tehnicianul a vorbit și despre lupta pentru titlu: „Practic, FCSB are prima șansă, e la multe puncte distanță. Vom vedea, nu mă gândesc la FCSB, ci la noi. Trebuie să o luăm meci cu meci. Avem meci peste 3 zile, mergem la Constanța să câștigăm. Ne așteaptă un meci foarte greu la Constanța, vor fi schimbări”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.