Liga 1

Ultrașii s-au ridicat împotriva patronului: „Știința nu e jucăria familiei tale!”. Mesaje de amenințare la sediul clubului

+6 Foto
Bannerul afișat de Peluza Sud Craiova / Foto: Facebook

Articol de Aurelian Botezatu  —  Wednesday, 28 February 2024

Peluza Sud Craiova, grupul Boys, a protestat după 1-1 cu Poli Iași împotriva patronului lui FCU Craiova, Adrian Mititelu.

FCU Craiova este în picaj după trei eșecuri consecutive și remiza de marți, cu Poli Iași (1-1). Partidă la finele căreia patronul Adrian Mititelu a decis să-l demită pe antrenorul Giovanni Costantino.

FOTO. Ultrașii au postat mesaje de amenințare la sediul clubului și pe garduri

Echipa se află pe poziția a 12-a în clasament, cu 31 de puncte, iar Peluza Sud Craiova a luat atitudine față de situația existentă în club. Marți noapte, membrii facțiunii Boys Craiova au revendicat mesajele amenințătoare postate la sediul clubului, dar și pe ziduri, în apropierea bazei de pregătire.

,,Știința nu este jucăria familiei tale. Asta știe orice om cu principii fundamentale!” - a fost conținutul mesajului afișat de Peluza Sud Craiova în fața sediului clubului.

Jucătorii n-au scăpat nici ei de oprobriul ultrașilor alb-albaștri. „Jucători de Serie B. Vă rupem picioarele!!!”, stătea scris pe un gard. Sau „Jucați fotbal sau plecați!! Mercenarilor”, ori „Vă rupem picioarele! M..e Mititelu!”

Adrian Mititelu: „Nu am o soluție clară”

După oficializarea demiterii lui Costantino, Mititelu a anunțat că n-a reușit să ajungă la un acord cu mijlocașul Yassine Bahassa, 31 de ani, pentru prelungirea contractului.

Iar în privința noului antrenor, patronul a admis că nu are o soluție clară, „dar cu siguranță nu va fi Napoli”. Alt motiv pentru care fanii s-au revoltat, mai ales că tehnicianul italian se arătase dispus să revină la Craiova.

VIDEO. Adrian Mititelu, despre obiectivul rămas pentru echipa sa în acest sezon: „Avem nevoie de puncte ca de aer” + de ce este dezamăgit de suporteri

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.