Liga 1

Raul Rusescu, noul expert GSP Live, a povestit în premieră: „A fost cea mai tare masă din istoria Stelei! Repet, la 2 dimineața”

Rusescu și Reghecampf au trăit momente speciale la FCSB // foto: arhivă GSP

Articol de Alexandru Barbu, Daniel Grigore  —  miercuri, 28 februarie 2024

Raul Rusescu (35 de ani), noul expert GSP Live, invitat permanent la emisiunea Gazetei, a povestit o întâmplare inedită cu Laurențiu Reghecampf, unul dintre cei mai de succes antrenori din istoria recentă a celor de la FCSB.

Retras din activitatea de fotbalist, Raul Rusescu a debutat astăzi într-o carieră nouă, aceea de expert la GSP Live. Raul va putea fi urmărit atât în edițiile de la ora 11:00 moderate de Alexandru Barbu, cât și în cele de seară, realizate de Alberto Boțoghină.

Fostul golgheter al FCSB-ului și al Superligii a povestit o întâmplare inedită cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul care a cucerit două titluri alături de roș-albaștri și i-a calificat pe aceștia în „optimile” Europa League în sezonul 2012/2013.

VIDEO. Raul Rusescu, noul expert GSP Live, povestire în premieră despre Reghecampf: „A fost cea mai tare masă din istoria Stelei!”

>

S-a întâmplat după meciul Copenhaga - FCSB 1-1 din decembrie 2012, în grupele Europa League, duel în care Rusescu a înscris unicul gol al bucureștenilor.

„Am foarte multe amintiri cu el. Să spun ceva amuzant? Am jucat la Copenhaga, ne-am calificat, am marcat, am petrecut, apoi undeva la 2 dimineața i-am zis: «Mister, nu bagi și tu un KFC la băieți aici?».

Și a făcut rost de KFC, la Copenhaga, la 2 dimineața! Aia a fost cea mai tare masă din istoria Stelei! Asta a fost una dintre calitățile lui: a știut cum să dezvolte relația jucător-antrenor, în care să existe respect, dar și un fel de prietenie între noi și el.

Ce am zis acum spune mult despre el, despre ce a făcut el pentru noi”, a relatat Rusescu.

„Reghecampf a fost antrenorul care a avut un impact major asupra jocului meu, m-a trecut număr 9, antrenorul alături de care am reușit performanțe memorabile individual și colectiv. Deci toată admirația, tot respectul pentru el”, a mai spus Raul de Ghencea despre fostul A1 al FCSB-ului.

În acel sezon european, FCSB s-a oprit în „optimile” competiției. Roș-albaștrii au eliminat-o pe Ajax în „16-imi” la loviturile de departajare, dar au cedat în „optimi” împotriva campioanei en titre a Europei, Chelsea, 2-3 la general.

Emisiunea GSP Live poate fi urmărită zilnic, de luni până vineri, la ora 11:00, pe pagina de Facebook și canalul de YouTube ale Gazetei, precum și pe site-ul redacției, www.gsp.ro. În serile de meci, GSP Live revine cu ediții speciale, cu Alberto Boțoghină la pupitru.

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.