Liga 2

Pierdere mare pentru un club de tradiție din România » Sponsorul principal își anunță retragerea: „Ați supraviețuit datorită mie!”

Sursa foto: Facebook FK Csíkszereda

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 28 februarie 2024

FC Argeș își pierde sponsorul principal. Omul de afaceri Viorel Tudose a anunțat că-și va retrage sprijinul financiar.

Sezonul în care ar trebui să se bată pentru revenirea în Superliga, după retrogradarea de vara trecută, decurge dezolant pentru FC Argeș. Din toate punctele de vedere.

În campionatul ligii secunde, echipa se află tocmai pe poziția a 16-a, aproape de retrogradare. Iar din punct de vedere financiar, riscă să aibă mari probleme în condițiile în care sponsorul principal, Viorel Tudose, amenință cu retragerea sprijinului.

Sponsorul Viorel Tudose e supărat că primarul Cristian Gentea se opune transformării lui FC Argeș în societate pe acțiuni

El a solicitat în repetate rânduri schimbarea formei de organizare a grupării piteștene, într-o societate pe acțiuni. Însă primarul Cristian Gentea a declarat că sunt șanse foarte mici să se ajungă la așa ceva.

Astfel că omul de afaceri a adoptat acum o poziție de forță. „A spus domnul primar şi câţi bani am băgat la echipă? Vreau să vă spun că în ultimele luni, clubul a supravieţuit datorită mie.

Eu am mai spus, îmi doresc performanţă la FC Argeş, iar o societate pe acţiuni înseamnă şi transparenţă”, a declarat Viorel Tudose pentru cotidianul online ziartopdearges.com

Viorel Tudose: „Îmi retrag sprijinul financiar în martie sau la vară”

Apoi, el a ameninţat cu plecarea: „În aceste condiţii, în vară sau chiar la începutul lunii martie îmi voi retrage sprijinul financiar şi voi pleca.

Aşa cum am mai spus, nu am venit la FC Argeş decât împins de la spate de iubirea faţă de acest club, de care m-am îndrăgostit de la 4 ani. Nu am nevoie de niciun fel de câştig”.

Patru eșecuri în ultimele 5 etape de campionat

Deși s-a întărit în mercato invernal cu Florin Borza (CSU Craiova), Petrișor Petrescu (Hermannstadt), Andrei Șerban (Chindia), Isaac Nortey (CFR Cluj) și Esteban Orozco (liber de contract), gruparea din Trivale a plecat cu stângul în acest an.

Eșecul cu Csikszereda, 1-2, a fost deja al patrulea în ultimele 5 etape!

VIDEO. Eugen Neagoe, după Csikszereda - FC Argeș

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.