Liga 1

Nistor a explicat celebrarea de la golul cu Farul: „Le-am închis gura”

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 28 February 2024

U Cluj - Farul 1-0. Dan Nistor, marcatorul singurului gol, a explicat modul în care a ales să sărbătorească reușita.

Nistor le-a făcut semn, cu mâna, contestatarilor care vorbesc prea mult. „Le-am închis gura”, a spus Dan.

U Cluj - Farul 1-0. Ce a declarat Dan Nistor după meci

„O victorie grea, muncită, cu o echipă bună. Mai avem două meciuri, sper să luăm 6 puncte. Sincer, am fost dezamăgit că am fost criticat. Suntem mai mulți în teren, nu joc singur. Astea sunt persoanele, eu mă bucur că le-am închis gura.

Această echipă merită să intre în play-off. Dacă vom juca la fel ca în acest meci, sigur luăm 6 puncte. Cu Botoșani o să fie cel mai greu meci din acest campionat, cei de acolo nu mai au nimic de pierdut. E un meci important pentru noi, pentru fani, pentru oraș. Ar fi ceva senzațional să fim în play-off! Anul trecut am fost în finala Cupei României, creștem treptat”, a declarat Nistor, la Prima Sport.

Ioan Ovidiu Sabău, fericit și precaut

„Era un meci foarte important. În sfârșit pot să mă bucur și eu câteva ore. Îi felicit pe jucători, dar și publicul, care ne-a ajutat foarte mult. Merită toate aprecierea și respectul meu. Ne bucurăm, dar trebuie să avem continuitate.

Văd echipa foarte bine din punct de vedere mental. Când am arătat rău, am spus. Acum echipa are încredere. Are acel spirit de care ai nevoie pentru o victorie. Noi putem să spunem că fotbaliștii importanți joacă aproape de nivelul lor.

Pe Farul o văd calificată în play-off. Este o echipă cu experiență. La noi există o primă pentru o calificare în play-off. Vreți să vă spun și sumele? Nu le spuneam, oricum. Sunt niște bonusuri speciale.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului, conform digisport.ro.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.