Liga 1

Ce l-a nemulțumit pe Mircea Rednic în Giulești: „De Cascadorii râsului!”

+25 Foto
Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, crede că rezultatul a fost unul exagerat.

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 28 februarie 2024

Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, crede că rezultatul a fost unul exagerat.

Mircea Rednic, după Rapid - UTA

„E greu când din secunda 50 pornești de la 1-0. Apoi am avut ocazii prin Fabry, am marcat în prelungirile primei reprize. I-am dominat în repriza secundă, dar tot ei au marcat.

A fost ziua cadourilor făcute de noi, am făcut multe. Am avut 2-3 ocazii clare, n-am avut nici șanse. Păcat că e scorul ăsta. Dacă spui Rapid - UTA 4-1, mamă, ce i-au dominat, ce le-au făcut... nu e chiar așa.

Știu ce înseamnă să intri cu 2-1 la pauză, e scor foarte periculos. Băieții au intrat foarte bine în meci, puteam și câștiga dacă marcam un gol. Reacția publicului era cam negativă. Nu aveau soluții, i-am blocat foarte bine. Făceau multe greșeli.

Avem sâmbătă meci, nu avem timp să facem atâtea analize. Astăzi au fost greșeli mari, decisive. La 3 goluri au fost greșeli pe care nu trebuie să le facem. Trebuie să intrăm cu curaj! Culmea, cel mai experimentat jucător a greșit! Dar se întâmplă.

Chiar am făcut multe cadouri la meciul ăsta. Realitatea nu e cea arătată de tabelă”, a spus Mircea Rednic la Orange Sport.

Rednic a avut un reproș și pentru „centralul” Cătălin Popa, legat de faza ultimului gol, marcat de Burmaz în prelungiri: „De golul 4 nu mai vorbesc. E de Cascadorii râsului. Tu, ca arbitru, te poziționezi așa?!”. Antrenorul arădenilor a văzut cartonașul galben din cauza protestelor.

Întrebat ce fotbalist îl impresionează de la Rapid, Rednic a spus, zâmbind: „Săpunaru”.

Nu trebuie să se supere nimeni, dar fac o comparație. Steaua a fost mult mai prezentă ca echipă, ne-a bătut 4-0 și 4-1. Rapid are individualități
- Mircea Rednic, antrenor UTA

VIDEO. Atmosferă specială la Rapid - UTA: stadion plin în Giulești

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.