Liga 1

Greșeală majoră de arbitraj depistată în Rapid - UTA: „E penalty!”

+25 Foto
Robert Bădescu a pus mâinile pe adversar / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de Adrian Jitea  —  Wednesday, 28 February 2024

Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Fostul arbitru Ion Crăciunescu (73 de ani) susține că arădenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty la scorul de 2-1.

UTA a început bine repriza secundă din Giulești, a avut un sfert de oră în care a pus presiune pe poarta apărată de Marian Aioani.

Ion Crăciunescu, despre faza controversată din Rapid - UTA

În minutul 66, arădenii au cerut și un penalty la duelul dintre Robert Bădescu și Marcelo Freitas. Fundașul stânga al Rapidului a avut mâinile în jurul adversarului, dar Cătălin Popa, bine plasat, nu a reacționat.

Robert Bădescu a pus mâinile pe adversar / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Faza a fost analizată în camera VAR de Rareș Vidican și Andrei Moroiță. Nici ei n-au considerat că trebuie dictată lovitură de la 11 metri, în ciuda protestelor vehemente ale lui Freitas.

Prezent în studiul „Fotbal Club”, de la Digi Sport, fostul arbitru Ion Crăciunescu susține că brigada de arbitri a greșit: „Da, e penalty! Alunecă, dar e și cu mâinile pe el. Nu au ce să caute mâinile acolo”.

Și Rednic a fost supărat pe arbitraj

Și Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA, a avut un reproș pentru „centralul” Cătălin Popa, legat de faza ultimului gol, marcat de Burmaz în prelungiri.

„De golul 4 nu mai vorbesc. E de Cascadorii râsului. Tu, ca arbitru, te poziționezi așa?!”, a spus Rednic la Orange Sport.

Antrenorul arădenilor a văzut cartonașul galben din cauza protestelor.

VIDEO. Atmosferă specială la Rapid - UTA: stadion plin în Giulești

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.