Liga 1

Crăciunescu a reacționat după ce Porumboiu l-a făcut praf în studioul GSP: „Îl dau în judecată” + S-a luat și de Naum în direct: „Ești avocatul lui și nu știu eu?”

Radu Naum și Ion Crăciunescu, moment tensionat la TV

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 28 februarie 2024

Ion Crăciunescu, fostul arbitru internațional, a anunțat că îl dă în judecată pe Adrian Porumboiu, după declarațiile acestuia de la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Porumboiu l-a jignit în repetate rânduri pe Crăciunescu în studioul Gazetei Sporturilor, deranjat de faptul că Ion nu și-a cerut scuze pentru faptul că a afirmat că „Porumboiu a avut sifilis”. Crăciunescu se apără, spune că a fost în instanță pentru acest fapt.

Ion Crăciunescu: „Îl dau în judecată pe Porumboiu”

„Eu l-am luat pe el în brigadă, să facem o deosebire. În meciurile de afară. O să îi confer posibilitatea să explice aceste jigniri în fața instanțelor de judecată. Îl dau în judecată. Calomnie, insulte, jigniri. A zis că mi-a dat mie Paszkany bani. Îi confer posibilitatea să o dovedească.

Eu nu vreau să discut despre ce s-a întâmplat mai demult. Vreau să vorbesc despre ce e acum. Să dovedească tot ce a spus! Eu am mai fost cu el în instanță și ne-au spus că ne-am jignit. Nu vreau să mai cad în capcana asta, să spun un cuvânt și el 200, și să ne spună că ne-am jignit reciproc. Mă duc la un avocat și o să fac plângere penală.

Noi ne împăcaserăm. Nu găsesc niciun fel de explicație. Nu știu de unde a explodat. În prima instanță, eu am zis despre el lucrurile acelea, el a spus despre mine altele. Instanța a spus că ne-am jignit reciproc. Nu mai afirm nimic despre el, merg în instanță”, a declarat Crăciunescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Moderatorul Radu Naum a continuat să îl întrebe pe Crăciunescu despre declarația conform căreia Pourmboiu ar fi avut sifilis, moment în care acesta a răbufnit: „Ce treabă are asta cu ce se întâmplă acum? Ești avocatul lui și eu nu știu? Eu m-am judecat și de atunci nu am mai zis nimic, nu are nicio treabă”.

Adrian Porumboiu: „Crăciunescu a spus o minciună ordinară la adresa mea”

- Domnule Porumboiu, acum v-ați împăcat? Că la un moment dat...
- Ne-am împăcat ca să nu mai vorbim. Pentru că eu așteptam... Ha, ha, ha!

- V-ați împăcat ca să nu mai vorbiți?!
- Da. Am așteptat și spun treaba asta cu stupoare... Domne, cel mai bun prieten al tău... Domne, am mai spus treaba asta... Să spună o minciună atât de gogonată. O minciună ordinară la adresa mea, ceva ce nu s-a întâmplat.

- Aia că ați fi avut sifilis.
- Că am avut sifilis... Dar n-am avut, băi fraților! Am o mie de controale. A avut un coleg de echipă, un nume cunoscut, nu o să-i dau niciodată numele, că nu sunt nebun la cap.

- Da, foarte bine că faceți asta.
- A avut un coleg, eu i-am spus de colegul ăla că a avut nu știu ce... După 10-15 ani, când a ieșit scandalul cu CFR Cluj, cu ce făcea el cu CFR Cluj, că Porumboiu a avut el, că i-a spus lui Erdei (n.r. Zoltan Erdei, fost arbitru, decedat în 2005 în timpul unui meci demonstrativ, în urma unui accident cerebral). Ăla era mort și nu putea să-ți spună!

- Bun...
- Bun! Am vorbit cu el...

- Și dumneavoastră i-ați spus că își vopsește părul.
- Una e să-ți vopsește părul și alta e să spui că ai avut sifilis. Hai, domne, suntem nebuni la cap?! A trecut treaba asta, am mai vorbit cu el. Nu i-am zis... Dar un prieten comun al meu și-al dumneavoastră îl întreabă: „Nea Adi, ce-i cu sifilisul?!”. „Bă, așa rău îmi pare că am zis treaba asta”. Adică atât de perfid spunea că-i pare rău că a spus treaba asta.

- Adică, nu că ar fi mințit!
- Nu că ar fi mințit.Bă, ai mințit ca un ordinar, ordinarul ordinarilor! Nici n-a fost vorba de treaba asta.

- Aveți grijă că vă dă în judecată.
- Să se dea singur în judecată!

VIDEO. Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu: „Ai mințit ca ordinarul ordinarilor! E idiot, nu orgolios! Revino-ți, du-te dracului”

>

- Ordinar nu merge!
- E ordinar, ordinar! Când spui... Domne, am așteptat un singur lucru și asta mă irită. Bă, ai avut atâta timp. Ieși, bă, și spune: „Domne, am greșit!”. Păi, tu ții coada sus, nu ți-e rușine! Cu așa grosolănie la adresa mea?!

- Domne, parcă e păcat... Prieteni de-o viață!
- E păcat, dar eu dacă-ți spun dumitale că ai avut SIDA acum nu știu cât timp? Și te țin că ai avut SIDA... Cum îți convine? Când n-ai avut! Dacă se întâmpla treaba asta, sunt acte medicale. Dar el de atâția ani... Vorbim de 53 de ani în urmă! Când știai că eu ți-am spus de treaba asta.

- Gemenii fluierului... Născuți în aceeași zi.
- Aș vrea să spun altceva acuma! Mă deranjează enorm atâta lipsă de caracter, atâta neomenie să ai în tine. Să spui că-ți pare c-ai spus... Nu, bă! Ai făcut o mare... Puteai să-ți ceri scuze! Că ai făcut o confuzie.

- Eu știu că vă prețuiește și vă leagă o prietenie de viață.
- Dacă te leagă o prietenie de viață ești corect cu acel om. Dacă aveam, asta era viața, Doamne ferește! Aveam alt traseu. Doamne, Maica Domnului! Cum să spui minciuna asta? Ai spus-o, ai scăpat-o, dar îi venea la îndemână să spună adevărul: „Îmi cer scuze, Adrian! Am greșit”. Nici în ziua de astăzi. Am așteptat că are caracter... Ce caracter să ai tu, bă băiatule?!

- Nu, sunteți orgolioși. Toți sunteți!
- Domne, e idiot, nu orgolios! E idiot! Da, răspund...

- Domnu' Porumboiu, vă dă în judecată!
- Să mă dea! Nu poți să spui altceva. Dacă spui ceva adevărat, da, domne, treaba ta, ai avut boala aia. Asta-i treaba. Dar tu să spui... Am copii, am nepoți. Bunicul sau tata a avut sif... Bă, ești nebun la cap?! Dar revino-ți, du-te dracului de-aici! Cât ai fi de bolnav, asta nu poți să spui despre un om. O asemenea mizerie. Când știe foarte clar. Că asta mă irită, că eu i-am spus de ce i s-a întâmplat colegului...

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.