Liga 1

Rednic îi dă o singură șansă Rapidului la titlu: „Doar din cauza lor pot pierde cei de la Steaua campionatul. Gigi mai filosofează, mai schimbă... Cine știe?”

+25 Foto
Mircea Rednic, la conferința de presă // sursă foto: captură YouTube @ Football Recorder

Articol de Eduard Apostol, Daniel Grigore  —  Thursday, 29 February 2024

Mircea Rednic (61 de ani) o consideră pe FCSB o echipă „mult mai completă” decât Rapid. Cele două rivale bucureștene par a fi principalele candidate la titlu, cu CFR Cluj la pândă.

UTA a plecat învinsă din Giulești, 1-4, însă Mircea Rednic nu a fost dat pe spate de adversari. Arădenii s-au văzut conduși încă din primul minut în urma unei greșeli individuale, au intrat la pauză cu scorul de 1-2, iar în primele minute din repriza secundă au irosit câteva șanse uriașe.

La conferința de presă din final, „Puriul” le-a pus în oglindă pe Rapid și pe FCSB, liderul campionatului.

Mircea Rednic: „Steaua este mult mai completă decât Rapid. Dar poate mai filosofează Gigi...”

>

În momentul de față, ca echipă, Steaua este mult mai completă. Aici, la Rapid, au individualități. Dar dacă ai un adversar care reușește să concretizeze ocaziile avute îți e greu. Dacă egalam, era chiar groasă pentru ei.

Rapid, de titlu? E greu să vorbesc. Nu e încă momentul. Văd că lumea s-a supărat pe Pancone care a spus la fel. Trebuie să fim realiști. Încă nu au o echipă, dar mai mult ca sigur, cu investițiile făcute și condițiile create, se vor gândi la titlu. Au șanse mari, poate chiar anul ăsta, având în vedere că vine înjumătățirea, Gigi mai filosofează, mai schimbă... Cine știe?

Doar din cauza lor pot pierde campionatul (n.r. - cei de la FCSB). Cu Steaua am pierdut 0-4, dar acolo a fost diferit”, a afirmat Rednic la conferința de presă.

Mircea Rednic: „Mai avem meciuri cu echipe cât de cât de nivelul nostru”

Arădenii mai au de jucat cu FCU Craiova pe teren propriu și Dinamo în deplasare. Două victorii le-ar oferi șanse mari să prindă ultimul loc de play-off.

„Îmi pare rău pentru rezultat, dar le-am zis băieților: sâmbătă avem meci foarte important. Mai avem două meciuri cu echipe cât de cât de nivelul nostru. Nu vorbesc despre Dinamo, dar Craiova și-a propus să joace play-off. Vedem, așteptăm să vedem ce se întâmplă”, a comentat „Puriul”.

VIDEO. Declarațiile lui Dan Șucu după Rapid - UTA 4-1

>

Tot despre Rapid - UTA:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.