Campionate

Cristiano Ronaldo n-a scăpat, după gesturile care au scandalizat Arabia Saudită » Ce suspendare a primit

Cristiano Ronaldo, foto: Getty Images

Articol de Romeo Ene  —  joi, 29 februarie 2024

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a fost suspendat de Comisia de Disciplină din Arabia Saudită după gestul golănesc făcut în partida dintre Al Shabab și Al Nassr, încheiată cu victoria echipei sale, scor 3-2, în etapa 21 din campionatul saudit.

La final, după ce și-a felicitat coechipierii pentru victorie, CR 7 și-a dus mâna la ureche, apoi, de mai multe ori, spre zona genitală, drept replică la scandările fanilor-gazdă. Aceștia îl enervaseră de mai multe ori în timpul partidei, strigând numele marelui rival Lionel Messi.

Ronaldo, suspendat, după gesturile care au scandalizat Arabia Saudită

Starul portughez a fost suspendat o etapă de Comisia de Disciplină din Arabia Saudită din cauza gestului considerat vulgar și va rata partida cu Al Hazem, de pe teren propriu, din etapa 22 a campionatului saudit, precizează publicația Arriyadiyah.

Ronaldo a primit și o amendă de 30.000 de euro. În fața Comisiei de Disciplină, CR 7 s-a rezumat la a spune: „Respect toate cluburile, iar bucuria după meci exprimă putere și victorie și nu este ceva rușinos. Ne-am obișnuit cu asta în Europa.”

Comisia de Disciplină a adăugat că decizia luată nu poate fi atacată și va avea efect imediat. Al Nassr joacă astăzi, de la ora 19:00, pe teren propriu în fața celor de la Al Hazem.

Starul portughez marcase în fiecare meci din 2024 pentru echipa sa, însă nu va avea ocazia să o facă și în această seară, din cauza suspendării.

Al Nassr este pe locul 2 în campionatul Arabiei Saudite, cu 52 de puncte după 21 de etape, la 7 de liderul Al-Hilal, care nu a pierdut niciun meci în acest sezon.

Ronaldo vrea să câștige și Liga Campionilor Asiei alături de Al Nassr, acolo unde se va întâlni cu Al-Ain, formație din Emiratele Arabe Unite, în dublă manșă.

Cristiano Ronaldo nu e la prima abatere. Ieșire de bădăran la meciul cu Al Hilal

La începutul lunii februarie, Al Hilal și Al Nassr s-au înfruntat într-un meci amical disputat la Riad, în cadrul turneului amical Season Cup, la care a mai participat Inter Miami. După înfrângerea suferită, 0-2, Cristiano Ronaldo (39 de ani) a comis un gest vulgar.

Integralist, Cristiano Ronaldo nu a reușit să-și lase amprenta pe tabelă. La 3 zile după ce a împlinit 39 de ani, portughezul a avut una dintre cele mai slabe prestații din tabăra lui Al Nassr.

Pe parcursul meciului, publicul i-a fost potrivnic lui CR7. La fiecare atingere de minge, o parte dintre spectatori l-a întâmpinat pe Cristiano cu scandarea numelui rivalului de-o viață, Lionel Messi.

Frustrarea s-a adunat și a culminat la final de meci, când Cristiano a comis un gest vulgar, reprobabil. În timp ce se îndrepta către vestiare, un spectator i-a aruncat la picioare un fular al lui Al Hilal. Ronaldo s-a aplecat, l-a ridicat, a părut să-l frece de zona intimă și l-a aruncat înapoi spre tribună!

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.