Liga 1

Și-a văzut Dan Șucu interesul? Ionuț Negoiță e sigur: „Altfel, n-ar fi venit la Rapid!” + nemilos în scandalul momentului

+7 Foto
Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului

Articol de Remus Dinu, Andrei Furnigă (video), Carmen Dumitru  —  joi, 29 februarie 2024

Ionuț Negoiță, fost patron la Dinamo timp de mai bine de șapte ani, a vorbit în interviul acordat Gazetei despre proiectul derulat de Dan Șucu la Rapid. Ex-finanțatorul „câinilor” e convins că șeful giuleștenilor n-ar fi intrat sub nicio formă în fenomen dacă giuleștenii n-ar fi beneficiat de un stadion modern.

Ieșit din prim-plan în fotbal, mai nou pe cai mari în imobiliare, Negoiță a făcut o comparație între momentul în care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo și venirea lui Dan Șucu la Rapid. Despre care spune că n-ar fi fost posibilă dacă în Giulești n-ar fi fost construit un stadion modern din bani publici.

Ionuț Negoiță, întrebat despre „modelul Dan Șucu”: „N-ar fi venit dacă Rapid n-avea stadion nou!”

>

„Trebuie să recunosc că aș compara momentul când am intrat la Dinamo cu situația când ești îndrăgostit și nu mai vezi prea multe. Intri cu sufletul. Cu siguranță la fel e și cu domnul Șucu, altfel nu intri...

Sunt convins că dacă Rapid nu avea stadion propriu, și unul cu standarde ridicate, nu ar fi venit! Poate și pentru Dinamo va fi o resetare. Din păcate, nu vedem că se mișcă mare lucru”, a spus Negoiță, în dialog cu GSP.

Ionuț Negoiță, despre escapada rapidiștilor: „Afli a doua zi că unii pe care îi plătești regește n-au nicio problemă”

Tot pe subiectul Rapid, Ionuț Negoiță a fost întrebat cum ar fi gestionat cazul petrecăreților Albu și Borza, fotbaliștii surprinși în club după înfrângerea alb-vișiniilor de la Iași:

Asta denotă cât de mult e atașat acel jucător, cât de profesionist e. Dacă ești profesionist, după o înfrângere, în principiu, îți torni cenușă în cap.

Asta e o latură a fotbalului care generează frustrări... Faci eforturi mari ca să faci rost de bani, să susții, să fie bine, dai telefoane, stai până noaptea târziu... Și afli a doua zi că unii pe care-i plătești regește n-au nicio problemă!

Știu ce înseamnă, că am pățit-o de multe ori. Din păcate, profesionalismul în România, și din punctul acesta de vedere, lasă de dorit”.

+7 Foto
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași

Negoiță a pățit-o la Dinamo: „Au fost multe, inclusiv unele acoperite”

Fostul boss din Ștefan cel Mare spune că s-a izbit și la Dinamo de astfel de escapade. Unele dintre ele au rămas nepedepsite.

Merită excluși din lot, obligatoriu! Sancționați cu minimum 10%! N-ai voie să faci așa ceva!

Au fost multe și la Dinamo, inclusiv unele acoperite de așa-zișii reprezentanți ai clubului, care trebuiau să sfătuiască și să spună, dar am aflat ulterior că eu împreună făceau lucruri...

Te întrebai: «Nu erai tu ăla care la televizor spunea...»? Din păcate, în România se întâmplă des genul ăsta de abordări. Nu dau nume!”, a mai spus Negoiță în interviul acordat Gazetei Sporturilor.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.