Liga 1

Scene incredibile în Superligă » A rupt banca de rezerve în momentul înlocuirii

+25 Foto
Eduard Florescu (26 de ani) a avut o criză de nervi în minutul 76 al meciului FC Botoșani - Sepsi Sf. Gheorghe, în momentul în care antrenorul Bogdan Andone l-a înlocuit. / FOTO: Captură @Orange Sport 1

Articol de Adrian Jitea  —  Thursday, 29 February 2024

Eduard Florescu (26 de ani) a avut o criză de nervi în minutul 76 al meciului FC Botoșani - Sepsi Sf. Gheorghe, încheiat 2-1 în favoarea oaspeților, în momentul în care antrenorul Bogdan Andone l-a înlocuit.

Condusă cu 2-0, FC Botoșani a irosit ocazii rarisime în repriza secundă a meciului cu Sepsi. Cea mai mare a venit în minutul 63, când golgheterul Eduard Florescu a executat slab o lovitură de la 11 metri și i-a permis lui Dinu Moldovan să intervină.

FOTO. Eduard Florescu a rupt banca de rezerve la Botoșani - Sepsi

În minutul 76, antrenorul Bogdan Andone a decis să îl înlocuiască pe Florescu. Nemulțumit de atitudinea unor fani prezenți la Tribuna I și frustrat de ratarea penalty-ului, mijlocașul Botoșaniului a început să înjure. În prima fază a fost calmat cu greu de Andone.

Florescu s-a îndreptat către banca de rezerve, a dat cu piciorul într-un tricou care i-a ieșit în cale, apoi a lovit cu pumnul în peretele băncii de rezerve.

Placajul din lateral a cedat, spre șocul colegilor aflați în jur.

Apelul inedit al crainicului, înainte de FC Botoșani - Sepsi

Cu câteva minute înaintea startului partidei cu Sepsi, crainicul arenei din Botoșani a luat cuvântul. „Ne dorim ca astăzi arbitrii să își facă treaba...” a fost mesajul transmis, dezvăluit de comentatorul Digi Sport 1. Toți spectatorii prezenți la meci au aplaudat inițiativa.

La FC Botoșani - Sepsi Sf. Gheorghe, brigada de arbitri a fost condusă de Andrei Costreie. La cele două tușe au fost delegați Valentin Avram și Andrei Constantinescu, iar în camera VAR s-au aflat Horia Mladinovici și Marius Omuț.

VIDEO. Gigi Becali îi ironizează pe giuleșteni: „Vine Rapidul, dar vine pe 4!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.