Liga 1

Așa se ia o decizie VAR în Superligă » Scene reprobabile surprinse de reporterii GSP

+43 Foto
Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Petrolul, scor 3-2, într-un meci cu multe decizii controversate și intervenții din camera VAR.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache  —  Thursday, 29 February 2024

Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Petrolul, scor 3-2, într-un meci cu multe decizii controversate și intervenții din camera VAR.

„Centralul” Ionuț Coza a avut treabă serioasă la disputa de pe arena „Ilie Oană”. Cea mai controversată fază s-a petrecut în minutul 79.

Arbitrul Ionuț Coza, înjurat de fanii Petrolului în timpul analizei VAR

Acțiunea a fost extrem de încâlcită. Coza a remarcat inițial un fault în atac comis de Anzor la marginea suprafeței de pedeapsă a Petrolului, dar nu a fluierat!

Momentul în care Anzor recuperează mingea / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Acțiunea a curs, iar Andrei Ivan a fost doborât în suprafața de pedeapsă de Bart Meijers. Arbitrul s-a întors, inexplicabil, și a decis să acorde lovitură liberă în favoarea Petrolului (pentru intrarea lui Anzor). Nu avea niciun motiv să lase avantaj.

Ivan, faultat în careu

Aflat în camera VAR, Ovidiu Hațegan l-a atenționat pe Coza că faultul ofensiv a fost eronat semnalat.

„Centralul” a venit la monitorul montat la marginea terenului. Aici au urmat momente nedemne de primul eșalon.

>

Suporterii ploieșteni aflați la Tribuna I s-au apropiat la un metri de oficial, au înjurat și au lansat amenințări.

Coza s-a convins rapid și a dictat lovitură de la 11 metri pentru Universitatea Craiova. Andrei Ivan și-a asumat executarea, dar a fost ghicit de portarul Zima.

Ionuț Coza a fost asistat la meciul de la Ploiești de Vladimir Urzică și Alexandru Vodă. În camera VAR s-au aflat Ovidiu Hațegan și Cristina Trandafir.

Ivaylo Petev, după Petrolul - Universitatea Craiova

Un meci bun pentru suporteri, nu și pentru antrenor. Nu am făcut un meci rău, mai ales în prima parte, am avut ocazii. Ne-am propus să nu mai repetăm greșelile pe care le făceam în startul reprizei a doua, dar le-am dat șansa să marcheze și au egalat. Nu e nimic nou pentru noi, dar, după asta, am continuat să luptăm pentru cele trei puncte și cred că am meritat să câștigăm.

Titlul? Nu. Obiectivul meu este să luăm fiecare meci în parte și să îl câștigăm.

- Ivaylo Petev, antrenor Universitatea Craiova

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.