Liga 1

Noi detalii despre Andrei Borza și Alexandru Albu » Ce s-a întâmplat azi cu petrecăreții de la Rapid

foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 29 februarie 2024

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, a declarat că Andrei Borza (18 ani) și Alexandru Albu (30 de ani) au fost reprimiți astăzi la antrenamente, după ce fuseseră excluși din lot în urma escapadei de după meciul cu Poli Iași, scor 1-3.

Victor Angelescu a oferit astăzi noi detalii despre situația celor doi petrecăreți.

Aceștia au fost reprimiți să se antreneze alături de colegi, dar li s-a administrat cea ai mare amendă pe care oficialii giuleșteni le-o puteau da. Finanțatorul Rapidului spune că este vorba despre o sumă-record și speră că cei doi au învățat o lecție din această situație.

Victor Angelescu spune că Alexandru Albu și Andrei Borza au fost reprimiți la antrenamente, dar au primit o amendă foarte mare: „A fost o greşeală, au fost amendaţi foarte drastic”

„Am avut o discuţie internă. Nu trebuie să ieşim toţi trei în public. Nico a avut o declaraţie din partea conducerii, am transmis prin preşedinte ce era de transmis. A fost o greşeală, au fost amendaţi foarte drastic.

Au fost nişte sume foarte mari. Sunt nişte greşeli din care trebuie să înveţe. Este o sumă-record. Cea mai mare amendă. Pentru acest meci au fost scoşi din lot, s-au antrenat cu juniorii.

Înţeleg că de azi (n.r. - joi), Cristiano Bergodi îi va reprimi. Nu suntem primii, nici ultimii la care se întâmplă asta. Vrem să fim cea mai serioasă echipă. Avem un regulament, cazul este închis.

Problema este momentul în care şi-au ales să iasă. Nu suntem împotriva ca jucătorii să meargă într-un club sau să aibă o zi liberă. Dar ar fi trebuit să îşi aleagă momentul conform regulamentului, nu în momentul în care sunt în cantonament şi aveam etapă intermediară”, a spus Victor Angelescu, pentru Fanatik.

Victor Angelescu a vorbit și despre negocierile cu Alexandru Albu, aflat în ultimele luni de contract.

Victor Angelescu spune că acest incident nu afectează negocierile cu Alexandru Albu: „A greşit, a plătit şi acum ţine de el şi de evoluţiile lui dacă vom prelungi sau nu”

Angelescu spune că mijlocașul a plătit pentru greșeala făcută, iar negocierile nu vor fi influențate de acest incident, ci de evoluțiile pe care le va avea în teren.

„Nu afectează negocierile cu Albu. Suntem în negocieri şi în momentul în care închidem… Deocamdată nu am mai vorbit, dar vom relua discuţia pentru prelungirea contractului.

A greşit, a plătit şi acum ţine de el şi de evoluţiile lui dacă vom prelungi sau nu. Suntem în nişte discuţii acum şi vedem cum se vor încheia”, a mai spus finanțatorul Rapidului.

VIDEO. Noi imagini cu Alexandru Albu și Andrei Borza, fotbaliștii Rapidului, petrecând în club după eșecul cu Poli Iași

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.